Cel mai simplu e prin a fi mai atenta... e o senzatie foarte intensa de placere, si oarecum diferita de celelalte tipuri de atingeri/stimulari (sani, clitoris.) e mai exploziva!, dar, in acelasi timp, nu e STAS la toate, pentru ca difera foarte mult si experienta erotica anterioara, gradul de excitatie in acel moment, esti linistita sau stresata, ai baut sau nu, cat de mult vrei/tii la partener, etc,... poate fi prezenta si senzatia de a avea nevoie sa urinezi, daca nu ai golit vezica inainte! Oricum, senzatia e inconfundabila, dar, atentie, nu e ca un buton de sonerie! necesita o anumita perioada (variabila, de la o tipa la alta...) de stimulare eficace! Si neaparat cu mainile f. f. curate!, cu unghiile f.scurt taiate si curate, altfel risti si o infectie microbiana! Si prezervativ!
Cel mai simplu e prin a fi mai atenta... e o senzatie foarte intensa de placere, si oarecum diferita de celelalte tipuri de atingeri/stimulari (sani, clitoris.) e mai exploziva!, dar, in acelasi timp, nu e STAS la toate, pentru ca difera foarte mult si experienta erotica anterioara, gradul de excitatie in acel moment, esti linistita sau stresata, ai baut sau nu, cat de mult vrei/tii la partener, etc,... poate fi prezenta si senzatia de a avea nevoie sa urinezi, daca nu ai golit vezica inainte! Oricum, senzatia e inconfundabila, dar, atentie, nu e ca un buton de sonerie! necesita o anumita perioada (variabila, de la o tipa la alta...) de stimulare eficace! Si neaparat cu mainile f. f. curate!, cu unghiile f.scurt taiate si curate, altfel risti si o infectie microbiana! Si foloseste neaparat prezervativ!
Cand o sa-l simti o sa fi in ceruri din cate stiu eu pe propria fostei mele gagica experienta te i-a tremuratu? esti fericita, razi, transpiri, si scoti apa din tine sau ala e orgasm?
liliana77any întreabă: