| bibi_7761 a întrebat:

As aia si eu inca o intrebare.cum imi dau seama daca am atins punctul G.nu stiu cum sa explic dar intelegeti voi. vreau sa stiu ce simt in momentul ala vreau sa imi dau seama cand am atins punctul G.multumesc

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel mai simplu e prin a fi mai atenta... e o senzatie foarte intensa de placere, si oarecum diferita de celelalte tipuri de atingeri/stimulari (sani, clitoris.) e mai exploziva!, dar, in acelasi timp, nu e STAS la toate, pentru ca difera foarte mult si experienta erotica anterioara, gradul de excitatie in acel moment, esti linistita sau stresata, ai baut sau nu, cat de mult vrei/tii la partener, etc,... poate fi prezenta si senzatia de a avea nevoie sa urinezi, daca nu ai golit vezica inainte! Oricum, senzatia e inconfundabila, dar, atentie, nu e ca un buton de sonerie! necesita o anumita perioada (variabila, de la o tipa la alta...) de stimulare eficace! Si neaparat cu mainile f. f. curate!, cu unghiile f.scurt taiate si curate, altfel risti si o infectie microbiana! Si prezervativ!

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel mai simplu e prin a fi mai atenta... e o senzatie foarte intensa de placere, si oarecum diferita de celelalte tipuri de atingeri/stimulari (sani, clitoris.) e mai exploziva!, dar, in acelasi timp, nu e STAS la toate, pentru ca difera foarte mult si experienta erotica anterioara, gradul de excitatie in acel moment, esti linistita sau stresata, ai baut sau nu, cat de mult vrei/tii la partener, etc,... poate fi prezenta si senzatia de a avea nevoie sa urinezi, daca nu ai golit vezica inainte! Oricum, senzatia e inconfundabila, dar, atentie, nu e ca un buton de sonerie! necesita o anumita perioada (variabila, de la o tipa la alta...) de stimulare eficace! Si neaparat cu mainile f. f. curate!, cu unghiile f.scurt taiate si curate, altfel risti si o infectie microbiana! Si foloseste neaparat prezervativ!

| MarYoBenucci a răspuns:

Cand o sa-l simti o sa fi in ceruri big grin din cate stiu eu pe propria fostei mele gagica experienta laughing te i-a tremuratu? esti fericita, razi, transpiri, si scoti apa din tine tongue sau ala e orgasm?laughing tongue

| elsa_9749 a răspuns:

O sa iti dai seama cand se va intampla.happy