V-ati certat cand a spus asta? Unele persoane cand sunt nervoase spun vrute si nevrute. Daca nu mai tinea la tine, nu avea motive sa se bage in seama, sa-ti zambeasca.
De ce nu vorbesti cu el? E singurul care iti poate da un raspuns concret.Intreaba-l ce urmareste, ce vrea, daca mai exista sanse de impacare.
In functie de raspunsurile pe care ti le va da, vei stii ce sa faci!
Dar e clar ca tine la tine!
Noapte buna
Nu se stie...
Parerea mea principala este ca face acest lucru doar ca sa aiba satisfactie, e "boss" daca face lucrurile acestea, se "distreaza"...
E un pariu intre baieti.
Vrea sa va impacati insa ii este rusine si are orgoliu sa isi ceara scuze. (slabe sanse).
Stii de ce a vrut sa va despartiti? Daca nu stii intreaba-l. Poate a vrut sa aiba " un moment de singuratate ", doar el stie. Tu nu te consuma, lasa-i putin timp, iar daca te iubeste se intoarce la tine! Ai grija de tine! :*
Te joacă pe degete.
Ia lasă-l în mama măsii.
Nu-i pare rău de alegere, stai liniștită.
Draguto acest baiat te iubeste daca te tachiniaza baieti nu tachiniaza o fata daca nu o place!
Pfff, auci, mai nu stiu ce sa zic, e bine ce ai facut pana aqma, adica totusi sunt 2 ani, nu poti sa il tratezi urat, dar fi si tu un pic mai cu lasare de greu! Fa``ll sa traga bine de tine, sau mai bine zis, pune-l in situatia sa se roage de tine, fi un pic mai greu de cucerit, reucerit, fal gelos, fi un pic mai inabordabila ! Arata un pic k nu esti afectata de asta! scuza-mi gramatica de balta
Bye succes >