Majoritatea fetelor sunt foarte razbunatoare, orice baiat care a trecut prin mai multe relatii a auzit de prea multe ori "O sa iti para rau..." sau "Lasa ca vezi tu...". Ele se hranesc din razbunare, cel mai inteligent lucru pe care il poti face este sa nu ii arati ca esti marcat, asta o va durea mai mult decat orice alta razbunare pui tu la cale. Daca chiar vrei sa te si joci cu ea, poarta-te ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (salut-o cand va intalniti, trateaz-o ca pe o cunostiinta dar nu ca pe cineva apropiat). Nu numai ca o va soca faptul ca nu suferi dupa ea dar cand va vedea ca te porti ok, nici nu va stii ce sa mai creada. Daca rezisti destul de mult fara sa te dai de gol, vei avea si anumite avantaje mai tarziu.
Singurul lucru ar s-o lasi in pace.Nu conteaza ce vei face, pentru ca nu va interesa.Mai mult te vei umili tu, facand-o sa creada sa suferi dupa ea si ca nu-ti poti reveni.Ai rabdare, cu timpul vei fi ok.
E o lume libera fiecare face ce vrea maciuca lui!
Dar oricum ""frumos"" din partea ei ca dupa o saptamana a trecut la altu
Te-ai despărţit de ea, nu mai ai nici-o treabă. Poate să iasă cu cine are ea chef.
Te-ai despartit de ea. Nu mai sunteti intr-o relatie. Esti liber, si ea la fel.
Daca s-a despartit de tine si dp o saptamana e cu fostul e cam clara ca si cand era cu tine se gandea tot la el. Cel mai bine ar fi sa o lasi in pace.
Deci, ea a stat cu fostul 4 ani si se intelegea foarte bine cu familia ei. Eu i-am dat papucii pentru ca mama ei l-a chemat pe fostul ei la un gratar, ea mi-a spus imediat ca a venit pe acolo si ca nu l-a chemat ea. Eu nu am putut accepta asta, daca chiar vroia sa nu ne certam, facea ceva ca el sa nu mai vina pe acolo dar nu a facut-o si acum vorbesc din ce in ce mai mult, ba chiar i-am vazut masina lui la poarta la ea, ei tot spun ca nu sunt impreuna dar nu cred asta.