Spune-o ca e prea devreme sa se gandeasca la consecinte si ca cine stie, poate va veti intelege foarte bine/veti fi iubiti si peste 5-6 ani.
In aceeasi situatie am fost si eu.la inceput cei mai buni prieteni dar amandoi de teama sa ne pierdem prietenia nu am indraznit sa ne spunem ca de fapt noi suntem indragostiti unul de celalalt, asa ca mi-am facut alta relatie care din pacate nu a tinut, dar el si atunci ma sustinut mereu si nu a dat semne k l-ar deranja relatia mea... oricum dupa ce mi-a ridicat moralul dupa despartire si am petrecut un mic concediu impreuna si ne-am indragostit si mai tare. apoi amandoi am recunoscut k simtim mai mult decat o prietenie si avem o relatie minunata. daca sunteti prieteni buni inseamna ca va cunoasteti foarte bine si aveti un habar daca v-ati potrivi sau daca ceva nu va convine.decat sa regreti ceea ce nu ai facut mai bine bucura-te ca s-a petrecut.
Pai pentru mine faptul ca suntem buni prieteni nu-i o problema. Amandoi ne placem, amandoi stim despre sentimentele celuilalt, doar ca ea a zis ca se gandeste cum va fi dupa si nu stiu cum sa o conving :/.
linarkfts întreabă: