Lasa-l in pace.Asculta sfatul fetelor! Este un mesimtit.El vrea sa prinda 2 iepuri. Daca ar tine la tine nu ti-ar spune despre aia ca vrea sa o impinga! Este un om cu mai multe fete!
Fata,fata...prea lunga povestea si sincer de abia am inteles ceva. Hai sa iti zic ceva: Crezi ca el ii singurul baiat de pe planeta? Adica altii nu mai sunt? Poate ca altu' nu mai este ca si el,dar nu te-ai gandit ca poate exista cineva mai bun ca el,cineva care sa te faca fericita, implinita si sa nu isi bata joc asa de tine cum si-a batut el? Sunt si alti baietii pe lumea aceasta care sunt toti la fel (asa cum spunem noi fetele), dar poate ca unu mai diferit tot vei gasi. Lasa-l tu pe amorezu despre care ne-ai vorbit acum si incearca sa iti cauti jumatatea adevarata. Succes!
Pai. eu spun sa nu mai suferi. si sa il intrebi daca el cumva este cu ea si de ce vrea sa o faca cu ea acum si nu cu tine. bine. mai tarziu daca nu te simti pregatita. si daca ar fi tinut la tine atat de mult cum ne.ai spus tu ca iti spunea in fiecare conv. de pe mess. nu s.ar fi dus la cealalta. si. ar fi foarte ciudat caci el iti spune ca te iubeste si se duce la alta si o face si apoi vine la tine spunandu-ti ca vrea sa fie din nou cu tine. deci suferi degeaba. daca vrei. pastreaza-l in inima ta si mintea ta ca fiind prima ta dragoste adevarata si. incearca sa ii arati ca este rau ce face el... adica ca iti spune tie ca te place si o face cu alta in timp ce tine la tine
Cred ca nu prea tine la tine daca tear fi iubit cu adevarat crezi ca sar fi dus ca aia? lasa-l pana nusi baga mintiile in cap
KatiMe27 întreabă: