Depinde. normal dupa cateva luni (in general)
Dar stii si tu, iti spui tie insuti, o sa o fac dupa 3 luni minim! si cand te astepti mai putin apare unu si "iti ia mintile". si o faci cu el dupa nici 3 intalniri! chiar daca esti fata cuminte, poti sa te schimbi datorita unui baiat.parerea mea.
Mehow, nu iti voi raspunde la intrebare, am sa-ti zic ceva: am dedus din intrebarile pe care le pui doua lucruri: 1 vrei sa gasesti fata visurilor tale aici pe TPU, 2. nu ai nici cea mai mica idee de fete. as dori un raspuns daca se poate.
Pare a fi o intrebare personala, nu generala...
Eu totusi am sa-ti raspund in general:sunt fete care ajung in patul unui baiat inca de la prima intalnire... iar altele chiar si dupa un an .Si daca o luam logic, timpul mediu ar fi de...cateva luni!
Depinde, nu exista o perioada..gen au trecut 2 sapt...baiatul hai draga sa o facem ca e timpul...depinde cum decurge relatia de sentimente...
Pai depinde si cum decurge relatia, cat de implicita afectuoasa este relatia, nu exista un timp sau o regula.sunt persoane care a ajuns in pat cu el, dupa a doua intalnire, unii dupa cateva luni, depinde de caracterul fiecarei persoane intr-o asemenea poveste.
Daca ai vrut sa te adreseszi exclusiv fetelor, trebuia sa faci specificatia. Daca ai vrut sa vezi cati gay sunt pe site, cred ca nu ai fost suficient de subtil. Si-apoi, banuiesc ca stii cum se face media: unei tipe poate sa-i fie necesar un an, iar alteia cateva minute. Care e timpul mediu?
Pfff...pai depinde cum decurge relatia, ce ma face sa simt pentru el...nu stiu, eu st virgina si j pot sa-ti rasp concret la intrebare...cand o sa-mi incep viata sexuala probabil o sa fac asta dupa cateva luni bune...
Si eu sunt virgina, iar timpul mediu dupa care as face pasul asta ar fi cam 10 luni...si asta macar dupa 18 ani...
Ca sa accept iubirea in timpul prieteniei, ar trebui sa ma casatoresc in prima zi de prietenie.
anonim_4396 întreabă:
andreeaaa1 întreabă: