Start-control panel-network and sharing center-set up a new connection or a network-connect to the internet-next... urmeaza pasii.
vezi sa ai cablul de retea bagat in laptop de la inceput. o sa iti ceara sa introduci user si parola. daca nu le ai, du-te la rds sa le primesti. daca le pierzi poti suna sau te duci la ei sa le recuperezi.
daca faci totul corect, o sa ai iconita de retea jos in bara langa ceas. click odata pe ea, iti apare numele conexiunii create de tine anterior (rds sau new connection sau ce nume i-ai dat), click pe ea si iti apare fereastra cu user si parola. click connect si enjoy. asta e pentru windows 7.
Si eu la laptop am avut probleme cu netu la inceput, cei de la rcs/rds ar fi trebuit sa-ti lase un cd thomson pe care ar trebui sa fie un program care activeaza netul.
Depinde daca ti-au deschis laptop-ul.Imi amintesc ca eu cand am avut net la ei au venit si mi-au facut o iconita pe desktop si cand o deschideai trebuie sa scrii numele utilizatorului si parola care sunt scrise pe contract. Daca nu s-au atins de laptop si ti-au lasat cablul efectiv ar fi mai bine sa ii suni si o sa te ajute ei.
@Nyghtshadow : stai sa verific... si mersi oricum... ps: pe laptop am seven si pe PC am Xp. are vreo legatura?
Am avut net un an la RDS si daca ai la fel ca mine atunci ai net pe broadband si inseamna ca ti se conecteaza pe un server de PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) si trebuie un cont si o parola ca sa se conecteze. E un fel de retea locala dar mult mai mare, detinuta de RDS. Du-te la control panel -> network and internet -> connect to a network si alegi acolo broadband pppoe si bagi contul si parola pe care ei ti-au dat-o.