anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea o intrebare. legata oarecum de IT, deci eu sunt la RCS/RDS si cand au venit tipii de la internet eu nu eram acasa. eram in oras. sidupa am primit oarecum intrunctiunile cum sa acceseze netul, insa nu asta e intrebarea mea, ci :
Cum fac sa mearga si pe laptop, Ps: nu vreau raspuns de genu bagi cablul de net. pentru ca nu merge e un fel de soft care trebuie instalat. cine e la RCS/RDS sau lucreaza la ei rog sa imi raspunda. si dau si nenorocita aia de funda care va mananca viata... si. cred ca stiti dc am ales categoria...

Răspuns Câştigător
| brandiburu a răspuns:

Start-control panel-network and sharing center-set up a new connection or a network-connect to the internet-next... urmeaza pasii.

vezi sa ai cablul de retea bagat in laptop de la inceput. o sa iti ceara sa introduci user si parola. daca nu le ai, du-te la rds sa le primesti. daca le pierzi poti suna sau te duci la ei sa le recuperezi.

daca faci totul corect, o sa ai iconita de retea jos in bara langa ceas. click odata pe ea, iti apare numele conexiunii create de tine anterior (rds sau new connection sau ce nume i-ai dat), click pe ea si iti apare fereastra cu user si parola. click connect si enjoy. asta e pentru windows 7.

4 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Si eu la laptop am avut probleme cu netu la inceput, cei de la rcs/rds ar fi trebuit sa-ti lase un cd thomson pe care ar trebui sa fie un program care activeaza netul.

| Mihaela111 a răspuns:

Depinde daca ti-au deschis laptop-ul.Imi amintesc ca eu cand am avut net la ei au venit si mi-au facut o iconita pe desktop si cand o deschideai trebuie sa scrii numele utilizatorului si parola care sunt scrise pe contract. Daca nu s-au atins de laptop si ti-au lasat cablul efectiv ar fi mai bine sa ii suni si o sa te ajute ei.

| stapanullumii a răspuns:

@Nyghtshadow : stai sa verific... si mersi oricum... ps: pe laptop am seven si pe PC am Xp. are vreo legatura?

| Nyghtshadow a răspuns:

Am avut net un an la RDS si daca ai la fel ca mine atunci ai net pe broadband si inseamna ca ti se conecteaza pe un server de PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) si trebuie un cont si o parola ca sa se conecteze. E un fel de retea locala dar mult mai mare, detinuta de RDS. Du-te la control panel -> network and internet -> connect to a network si alegi acolo broadband pppoe si bagi contul si parola pe care ei ti-au dat-o.