Da ce, la ea in oras sunt 2 farmacii ca se stiu toti intre ei? Sa fim seriosi.
Nu prea poti sa-ti dai seama imediat.Dar oricum burta nu apare asa in cateva zile.Au trecut macar 14 zile de la actul sexual? Ar putea face un test de sarcina, asa e cel mai sigur mod de a afla.Inteleg ca nu poate cumpara de acolo din zona ei.Dar chiar nu iese deloc niciodata sa mearga la oras cu microbuzul sau ceva? Menstruatia cand trebuie sa apara? Tine un calendar pentru asta, asa cum e normal?
Inteleg.Atunci, din pacate, nu vad nicio solutie.Dar ce ar putea face in schimb? Sa il dea uitarii pe acel personaj inutil numit iubit sau ce o fi. Daca nu doreste sa ii cumpere un test de sarcina acum, e clar ca in cazul cel mai rau, nu va dori nimic de-a face cu copilul.Nu merita sa ai asa oameni iresponsabili pe langa tine, care doar se distreaza si ii doare undeva de altii.Totusi vorbim de un copil, nu de o pisica.Iar anticonceptionalele sunt foarte nesanatoase. Exista vreun motiv medical pentru ca le ia sau?
Imi e foarte greu sa inteleg pe ce lume traieste aceasta fata. Este evident ca NU este insarcinata!
Prietena ta ar trebui sa folosească protecție în timpul actului amoros, ca să nu se mai indoape cu o mie de pastile.
Poate sa meargă la un control, poate ruga o alta persoana sa cumpere ( simplu).
Dacă are pofte, vomita, întârzierea menstruației( dar dacă folosește anticoncepționale îți imaginezi, ca se dereglează totul) etc
Dacă prietena ta nu este sigură dacă este însărcinată sau nu, cel mai indicat ar fi să facă un test de sarcină, care poate fi achiziționat de la farmacie sau poate fi comandat online. Testele de sarcină sunt foarte precise și pot oferi un răspuns clar și rapid în privința faptului dacă este sau nu însărcinată.
Dacă își dorește să afle în mod natural, fără a apela la testele de sarcină, poate să fie atentă la unele semne ale sarcinii, cum ar fi: întârzierea menstruației, modificările ale sânilor (umflături, sensibilitate sau decolorare), greață sau vărsături, oboseală și schimbări de dispoziție.
Este important să subliniem faptul că simptomele menționate anterior nu sunt specifice sarcinii și pot fi cauzate de alte afecțiuni sau factori. Prin urmare, dacă suspectează că este însărcinată, cel mai bine este să facă un test de sarcină sau să consulte un medic.
Nu stiu exact daca aceste teste sunt disponibile si in marele magazine precum Kaufland, Lidl, etc.