| Andrew123456 a întrebat:

As avea o problema. Deci eu am tot fost tradat in relatii sau batjocorit si acuma cand vreau sa fiu cu o fata. Sunt cu ea 2 zile dupa ma despart, de ce?. Cum as putea face sa nu nai fiu matur, consider ca m-am maturizat foarte repede (13 ani) Si ma bag in seama cu toate fetele si cand ii vorba sa iesim sau orice altceva primesc seen. Ma dispera toate fitoasele cu seen.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inca mai ai pana o sa iesi cu sexseen

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Pentru ca nu esti indraznet de aia, tu esti la varsta la care trebui sa zbori din flooare in floare, motivul pentru care ai fost batjocorit este pentru ca pui suflet si esti naiv, daca ai avea tupeu ai avea succeswinking

| RAY a răspuns:

Zeus ai 13 ani si ai relatie eu am dublu varstei tale si nu am relatie, ce se intampla in lumea asta? o luam razna, copii invatati lasati prostile si relatile

| LoveSleep a răspuns:

Păi cine te pune să te desparti? N-o face. Problemă rezolvată.

| Oana92 a răspuns:

La 13 ani esti matur si vrei o relatie care sa dureze... Am mai multe sanse sa castig la loto cand nu bag bilet oh go on

| WaterDrop a răspuns:

Eu zic sa nu le mai bagi in seama pe Facebook, ci doar in viata reala. In felul acesta nu iti vor da doar "seen", ci chiar te vor vedea.

| Andrew123456 explică:

Am spus ca m-am maturizat la (13 ani) eu am 18. Cititi cu atentie.

| isabelawoods a răspuns:

Putem vorbii in privat. daca vrei sa te ajut.