| deea443 a întrebat:

As avea si eu doua intrebari si astept un raspuns serios daca se poate. La introducerea unui obiect, mai exact, introducerea degetului in vagin ( al iubitului ), exista posibilitatea de a te dezvirgina? Tinand cont de faptul ca durerea este prezenta, dar nu intr-o masura mare, ci oarecum placuta. Si as vrea sa mai stiu daca se poate, ce anume marcheaza virginitatea la fete, in afara de sangerare, durere. M-am documentat si pe internet si pe la diferite prietene, dar nu sunt foarte sigura de raspunsuri, unele sunt favorabile mie altele nu. Daca aveti raspunsuri si de asemenea daca sunteti cat de cat siguri de ceea ce stiti, nu ezitati. Multumesc frumos:*

2 răspunsuri:
| deea89 a răspuns:

Nu exista posibilitatea de a fii dezvirginata prin ce ai descris tu mai sus.Nu stiu ce anume ar mai putea marca o devirginare.In mare parte asta este, sangerarea si durerea dar depinde de fiecare fata.La mine de exemplu nu mi-a curs mult sange dar am avut dureri ingrozitoare si simteam ca se rupe ceva in mine sad dar repet acum depinde de fiecare fata la altele curge sangele la altele nu, dureri presupun ca avem toate prima data sau poate si a2a si a3a oara. sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor.succes :*

| Shery a răspuns:

Dezvirginarea presupune ruperea himenului, o membrana care se afla la intrarea in vaginul femeii.