Draga mea, nu stiu de ce v-ati despartit voi de fapt prima oara, de v-ati impacat acum, insa in momentul in care te desparti de cineva, cel mai bine e sa accepti situatia pentru ca dragoste cu sila nu se poate. V-ati mai dat o sansa impacandu-va insa ai vazut si tu ca nu merge, la ce sa mai insisti daca el nu mai vrea? Stiu ca ti-e greu, ca totul pare daramat pentru tine, insa trebuie sa fi optimista si sa incerci sa treci peste. Eu sper sa nu se joace cu tine de-a iubitul, azi te iubesc, maine ne despartim. Daca crezi ca mai trebuie vorbit ceva si lamurit in privinta despartirii, poti s-o faci, sa-l intrebi, de ce s-a mai impacat daca nu era sigur de sentimentele lui si dc ti-a spus ca te iubeste si acum sa va despartiti? Parerea mea, daca ramane-ti prieteni, e posibil ca tu sa ai de suferit pe tema asta. Vei avea tendinta sa-l cauti, ca cica sunteti prieteni acum etc. Ca sa poti trece peste, rupe legatura cu el si fa-ti viata in continuare. Chiar daca iti va fi greu, gaseste putere sa treci mai departe. Daca nu vb cu el, daca nu-l vezi, o sa-ti fie mai bine, decat daca ve-ti fi prieteni.
Vorbeste cu el!
Intreba-l daca te iubeste si nu vrea sa te raneasca sau nu te iubeste!
Accepta sa ramaneti prieteni si poate in timp isi va da seama k tu il iubesti si piate se va intoarce la tine. Incearca sa.i devi cea mai buna prietena si nu o face pe geloasa cu el daca e sa iti zica ca s.a vazut cu aia sau k vrea sa fie cu aia. Asa e posibil sa.l distantezi de tine.
Mai bine ai vorbii cu el si l-ai ruga sa o luati incet de la prieteni pana la iubiti pentru ca daca nu o sa mai vorbiti o sa suferiti amandoi.
Este greu sa ramai prieten cu persoana pe care o iubesti.Iti spun din experienta ca nu functioneaza, cel putin nu acum.II poti spune ca tu inca il iubesti si preferi sa stati la distanta o perioada pentru a incerca sa-l uiti.Intre timp iesi pe afara, ocupa-te de scoala, gaseste-ti un hobby si pierde-ti timpul cu folos.O sa dispara in timp sentimentele astea de iubire si daca va fi cazul atunci pueti relua o legatura de prietenie, desi nu isi mai are rostul sincer.
O sa se intoarca la tine. la un moment dat. acum depinde de tine daca o sa il mai primesti sau nu