Eu cred ca te iubeste dar asa e el zii tu ca il iubi si vezi ce se intampla bafta
Poate tine la tine dar poate tine ca la un prieten... Ar fi bine sa il intrebi tu si sa ii propui sa va impacati daca tot il iubesti... nu ai nimic de pierdut
Din cate cred eu, creierul sau gandeste intr-un mod iar corpul sau ce a mai ramas din acesta gandeste cu totul diferit.
Atunci cand te ia in brate e clar ca te place, dar banuiesc ca inca te miroase, inca vede cum respiri prin preajma lui sau cum te comporti etc.
Poate sa fie si o tentativa de razbunare dulce. De a iti arata ce ai pierdut, de a iti demonstra cat de bun era el si cat de mult ar fi trebuit ca acea cearta/discutie sa nu existe.
Cine stie, poti sa il intrebi asta, preferabil atunci cand sunteti impreuna si nu la telefon sau pe internet. Puteti clarifica acest lucru printr-un joc de intrebari si raspunsuri. Roagal sa iti explice de ce face toate acestea.
Incearca sa ii spui ca tu nu il poti vedea ca pe un prieten si ca inca tii la el. Ai putea fie sa il convngi sa reluati ceea ce ati avut pana de curand, relatia. Sau fi ai putea sa il convingi sa nu te mai sufoce cu dragalasenii.
Dupa parerea mea orice problema se poate rezolva cu usurinta, atata vreme cat exista acea comunicare.
Fix asa mi s`a intamplat si mie. . Urasc chestia asta. . Dar nu te teme.; X. Sigur te iubeste
Curiozitațibărbați întreabă: