| alexa19 a întrebat:

As avea si eu nevoie de sfaturi de la voi pentru urmatoarea problema:am niste probleme cu calculatorul meu si din toti pe care ii cunosc cel mai bine se pricepe la calculatoare fostul meu prieten. El mi l-a facut de multe ori si as vrea sa il chem si acum.Noi suntem despartiti de 2 lunisad, el a vrut sa puna punct, pentru ca spunea ca nu crede ca suntem potrivitisad, eu inca mai tin la el.Si as vrea sa il chem sa se uite la pc sa vada ce am la el, si ma gandeam ca daca tot o sa fim decat noi 2 sa deschid subiectu de impacare, sa vorbesc cu el sa ii spun ca nu l-am uitat si inca mai tin la elsad...cu toate ca el a spus ca numai vrea sa ne impacamsad
As face bine? voi ce ma sfatuiti?sad

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Mai bine iti resetezi singura pc-ul, si cu ea amintirile neplacute. apoi reincepe atat pc-ul cat si tu viata normala. de ce ti-ai bate capul mereu la un tren, care a plecat. Vine altul.

4 răspunsuri:
| AlexEvergon a răspuns:

Pai.El se va simti foarte nasol daca ai sa-l "incoltesti" si ar reactiona negativ (daca spui ca el a incheiat relatia).Iti recomand sa gasesti o alta abordare... mai suptila.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Nu cred ca ar accepta sa vina iar daca ar veni la tine acasa nu cred ca gandul sau ar fi tocmai la impacare sau pc daca intelegi ce vreau sa spun.

| unknow91 a răspuns:

Nu cred ca ai face bine sa il chemi tot pe el,nu stiu daca ti-ai facut pc-ul pana acum dar mai bine chemi pe altul.iar daca el a spus ca nu va potriviti,cred ca a avut un motiv,asta nu e motiv,poate are pe altcineva, sau poate place pe altcineva, si oricum dupa un asemenea timp de despartire (2luni) nu cred ca mai e totul cum era inainte.