anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu o intrebare...Am auzit de ceva foitze pe care le impaturi si ti le introduci in vagin pentru a te proteja de sarcina...As vrea sa stiu cat de sigure sunt... O prietena le-a folosit si nu a avut probleme...Si de aceea vreau sa stiu cam cat de eficiente sunt...Nu vrea sa iau anticonceptzionale de frica sa nu ma ingrash si pentru ca prefer sa nu-mi intoxic corpul cu tot felul de pastile...Va rog sa-mi raspundeti la intrebare...Pwpikei:*:*:*:*

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca sunt folosite singure, siguranta lor este de cam 60-65%. Daca se asociaza cu metoda calendarului (la femei cu ciclu perfect regulat), eficienta lor creste spre 80%.

| leny a răspuns:

Din cate stiu anticoneptionalele nu sunt toxice:-)si nici nu provoaca dependenta, iar faza cu ingrasatul nu este valabil la toate fetele.eu una am slabit vreo 2 kg(nu stiu daca de la pastile neaparat dar s-a intamplat exact in perioada in care am inceput sa iau anticonceptionale)problema luarii in greutate nu este batuta in cuie asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji de genul.in legatura cu foitele chinezesti de care ziceai; iti raspun print-o intrebare:te-ai gandit de ce chinezii sunt atat de multi?:-). acum la modul cel mai serios, cu foitele de care vorbesti tu am ramas insarcinata...

| vladtare a răspuns:

Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?