Bună.
Spui că nu a fost protejat dar a ejaculat afară, ce crezi că înseamnă asta?
Coit întrerup sau te-a ferit. Este o metodă contraceptivă cu o eficacitate de sub 50%.
Când ai avut menstra?
Sângerarea poate indica o afecțiune nu neapărat o sarcină.
Sarcina nu se instalează imediat, după o perioadă de maxim 72 de ore de la un contact sexual neprotejat, ovul trebuie să fie fecundat ca să putem vorbi de o sarcină.
Mai exact, mergi la farmacie și cumperi un test de sarcină.
Citești cu atenție prospectul și urmezi instrucțiunile de folosire. Ulterior testului, îl citești și vezi câte lini ai!
Mergi la un medic ginecolog pentru un consult și o metodă contraceptivă mult mai eficientă decât cea pe care o folosești acum.
Pa, pa.
Cel mai important, ce trebuie sa stii!, si pentru totdeauna, este ca, sub efectul excitatiei, si asta aproape imediat >> 1-2 minute! max!, apare, si se elimina lichid preejaculator, 2-3 picaturi, dar care contin intre 50-100 de milioane de potentiali "penetratori de ovul"! Deci, chiar deca a ejaculat afara, NU E SIGUR! Nu ai auzit ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa?!"... Protejeaza-te intotdeauna! Ai numai de castigat, acum, ca si in viitor! P R O T E J A T I - V A! >>>...
Exista riscul sa ramai si asa insarcinata, asteapta si vei vedea daca iti vine sau nu menstruatia, iar apoi mai vb, pentru siguranta ta fa un test cam peste o saptamana si vei vedea daca esti sau nu insarcinata.Multa bafta iti doresc.
De ce risti cand sunt atatea mijloace de contraceptie? Tu nu ai auzit de prezervativ? Te protejeaza nu numai de o sarcina nedorita ci si de bolile cu transmisie sexuala! In aceasta situatie mergi la farmacie, cumpara un test de sarcina si urmeaza instructiunile, pe urma vezi ce e de facut...
Mai...sincer eu chiar nu va inteleg! Auziti atatea cazuri...chiar si aici pe site au fost atatea intb identice si sunt convinsa ca vor mai fi, de ce va place sa va riscati? Ca apoi sa-ti pui o mie de intb si sa te rogi sa-ti vina... du-te frumusel si ia-ti un test, asa vei afla, nu din opiniile altora! Daca iti zicem noi ca e posibil sa fi ramas sau nu, oricum nu te ajuta cu nimic si nu te va linisti.Ca si la doctor daca te duci, si na, el chiar stie cu ce se mananca astea, nu este suficient doar sa'i povestesti ce s-a intamplat, cu atat mai putin noi...
Oare de ce nu cer copiii astia sfaturi si inainte de-a se apuca de "treaba"? prezervativul este singurul care te salveaza de orice " problema", inainte de-a te apuca de munci grele il intrebi "ai sau n-ai" si daca spune nu, spui si tu la fel, mai tarziu iti vei multumi singura
Aceeasi poveste si la tine. ori faci faza cu .calendarul. ori iti faci un test de sarcina intre 8-14-21 de zile de la contactul sexual... daca esti insarcinata .nu iti curge asa repede sangele de are vorbesti tu.acea scurgere se numeste INSEMNARE si arata ca ESTI INSARCINATA si din acea zi timp de 9 luni nu vei mai avea C. M...
MULT succes! si ai grija!
Mai Mya...noua nu ne place cu prezervativ.Chiar daca voi credeti ca nu imi sunt de folos raspunsurile,,, ba chiar imi sunt.Ma mai linistesc! si nu vreau nici sa ma duc la ginecolog.Astept sa vad daca imi vine menstruatia
Ca sa va explic... el si-a retras afara penisul inainte cu ceva timp de a ejacula.Si-a dat drumu' in alta parte.Menstruatia mi-a venit pe 5 sau pe 6 mai, sper sa va fie de folos ce v-am mai spus. Oricum inca nu vreau sa imi fac testul pentru ca noi ne-am gandit mult si am zis ca nu avea de ce sa se intample din cauza ca nu a ejaculat nici langa nici inauntru.Si mereu am facut-o asa.De ce sa se intample tocmai acum? multumesc pentru tot. puteti sa imi mai dati sfaturi ca o sa tin cont de ele
Multumesc bella.cine a mai avut povestea asta? am citit si despre metoda calendarului dar sincer nu prea inteleg. oricum multumesc mult