| Marcelino a întrebat:

As avea si eu o intrebare.Sunt baiat, am 15 ani si imi place de o fata din oras de aceeasi varsta. Ea are o relatie cu un baiat de 2 ani dar el a inceput sa se poarte urat cu ea si s au departat destul de mult in ultimul timp.
La o petrecere, de curand, am stat foarte mult cu ea(ibitul ei nu era prezent) iar dupa un dans si un sarut s-a aprins ceva romantic intre noi si ne am promis ca nu vom uita seara aceea.
Au trecut 2 sau 3 saptamani de atunci si ea e inca cu acel tip dar de cate ori ma intalnesc cu ea pe strada ne zambim si ne uitam unul dupa celalalt.
Oare ma place indeajuns sa renunte la acel baiat? Ce ar trebui sa-i spun si unde? fata in fata sau pe mess? Nu am destula incredere in mine desi prietenele mele(amicele) imi spun ca sunt un baiat dragut, de treaba si amuzant... Am incercat sa-i vorbesc dar ma pierd in ochii ei >albastrii8-.
Ajutoor plzz.batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| deeeeeeaaa a răspuns:

Marcelino dragah. ssunt fata. si iti recomand sa nu mai stai cu indoieli ganduri. etc. vb cu fata si intrreabao daca vrea sa fie cu tine etc. ea iti va dah. cel mai bun raspuns! poate fi si pe mess.si fata in fata daca nu esti rusinos. asa ca vb cu ea cat mai repedehee hee

love struck baftaaa

1 răspuns:
| lyrics a răspuns:

Intai gandeste'te ca poate ea va suferi dupa despartirea de iubitul ei actual.
j poate mai are sentimente pentru el.
o sa fii multumit stiind ca iubeste p altcineva?
tongue