| crissti a întrebat:

As cam avea nevoie de ajutor :-s.deci,mie-mi place de o fata (de aproximativ 2 luni ) singura problema e ca fata aceea e prietena mea cea mai buna si pur si simplu nu situ ce sa fac.pentru ca si ea da semne ca-i place de mine! Dar totusi nu as vrea sa stric o prietenie :-s...

4 răspunsuri:
| Eu4EverX a răspuns:

Uite depinde si ce varsta aveti,. dar si eu sunt de parere ca nu merita sa stricati o prietenie.Am trecut si eu prin asa ceva si acum imi pare foarte rau ca am pierdut cel mai bun prieten.Acum alegerea iti apartine...

Mult sucees:*!

| vere a răspuns:

Fratiuc, prin asa ceva am trecut si euhee hee. baga`te pe ea fratelo, o sa regreti daca nu o faci, spune`i ce simti pentru ea, o sa inteleaga, o sa iti spuna si ea ce simte pentru tine. ceva de genu am facut si eu. trebuie sa-i vorbesti din suflet, si o sa curga vorbe frumoase din gura ta. si odata ce esti cu ea. ai grija de ea, si tu ai grija sa nu faci prostii ca mine, ca o sa regreti, si tot ce a fost intre voi o sa dispara usor. dar ai sa stii, ca intotdeauna v-a mai exista o sansa... ***.

| sadonlife a răspuns:

O fata care te iubeste ca pe un prieten niciodata nu te va privii ca pe un iubit. am trecut prin asta ashea ca nu incercawinking oricum asta este sfatul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O relatie impune si prietenie, voi deja sunteti, deci? Ar fi mult mai usor asa happy.
Vorbeste mai mult cu ea, apropie-te si mai mult.pana cand te va intreba ce e cu acest comportament, si atunci tu ii furi un saruthee hee>