Am asa un feeling de "deja vu", ori a mai scris aici cineva ceva foarte asemenator aici mai demult, ori nu stiu.
In orice caz, parerea mea e sa te bucuri de sansa rarrisima pe care ai avut-o si sa intelegi ca daca ei vor sa isi reia relatia si sa isi creasca fetita, asta e mult mai important pentru ei, decat pasiunea si suferinta ta.
Esti tanar, o sa uiti si o sa iti treaca.
Poate ai noroc si o sa cunosti pe cineva foarte curand.
A fost ceva frumos, inedit si invata sa apreciezi.
Lasa prostiile si gandurile negre, stiu ca doare, au mai trecut si altii prin astfel de dureri.
Viata e frumoasa si plina de imprevizibil.
Fa ceva sport, citeste, mergi la devierse chestii sociale, cultiva-te, evolueaza spiritual si vei avea doar de castigat!
Success!
https://www.youtube.com/watch?v=AR8D2yqgQ1U
TRoll! Nu va deranjati sa raspundeti ca-i acelasi troll, cu alt nickname, cu aceleasi povesti siropoase.
Un pasionat de citit care pune virgulă între subiect și predicat sau între verb și complement?!? neeee...
I'm not buying this sHit!
Trebuia sa te astepti la asta tinand cont ca ea e mai mare si mai ales ca el este tatal fetitei, ii va acorda pentru fetita o alta sansa, nu ai decat sa mergi inainte sa iti gasesti pe altcineva.
Nu mai accepta lucruri incepute de altii.
Cunoaste o fata fara obligatii si copii si formeaza-ti o familie impreuna. Iao de la 0 si dao uitarii. Stiu ca e usor de zic si un pic mai greu de facut dar esti tanar si ai viata inainte. De ce sa iti distrugi viata si viitorul pentru o proasta care va fi oricum parasita din nou de acelasi individ caruia nu i-a pasat de copil si cu atat mai putin de ea.
Esti tanar. apucate de sala.Asta te va ajuta cel mai mult sa iti ocupi mintea cu altceva. Nu te lasa dat peste cap.Zi mersi ca nu ai facut si tu copil cu ea si nu mai accepta sa cresti copil altuia.Bafta
Nu mai trai trecutul, nu-l lasa sa iti acopere prezentul. Bucura-te de ceea ce se intampla acum. Nu te gandi la trecut sau viitor. Lumea se schimba, pleaca, tu esti acelasi. Doar tu te poti schimba, nu lasa pe altcineva sa o faca. Și sa nu uit, data viitoare, in loc de "TPU", scrie pe Google "wattpad".
Nu am citit toata porcaria aia dar ar trebui sa imi acorzi tu cateva minute...
Bai baiatule, tie ti se pare normal ce faci? Sunt oameni care vor sa aiba multe lucruri si nu le au si tu vrei sa te lingi in anus...
bePozitive cum zice si numele tau, si nu uita ca in Rromania(de cand au plecat brebii) nu mai sunt multe animale frumoase precum capra cu trei iezi, pupaza din tei, penisul lui Nica si ciocanitoarea Woody. Dar cel mai important e brebul, ma rog, faci cum vrei. Sper sa te simti mai bine.