Buna
Ai o problema mai complexa si o cale de rezolvare rapida nu prea este, dar sa vedem cam ce posibilitatii ai avea.
Dupa cum miai spus ai 18 ani acum esti majora deci ai dreptul legal sa decizi ce e bine si ce nu pentru tine, daca cumva lucrezi deja intr-un domeniu si te poti intretine singura atuncea vb cu responsabilul de ehipa de ex, si recomandal pe prietenul tau pentru angajare ca sa il poti aduce la tine.
Daca cumva esti studenta si nu ai cum sa te intreti singura atuncea situatia e mai dificila, ai putea sa vb din nou cu tatal si cu mama ta si sa le ceri sa il ajute pe baiatul respectiv sa isi gaseasca un loc de munca in apropiere de tine.
Daca mai ai ganduri sa te intorci in tara pentru baiatul care il iubesti,
gandeste-te bine inainte sa faci pasul asta si daca iubirea ce vo purtati unu la altul e egal impartasita, si mai gandeste-te cum o sa va intretineti in momentul in care sunteti singuri.
In situatia actuala nu poti lua o decizie fara sa ranesti pe cineva, asa ca fa cea ce crezi tu ca e mai bine pentru tine, fa cea ce iti va aduce mai multa fericire. Parinti tiau dat viata dar trebuie sa iti dea si libertatea sa o traiesti unde, cum si alaturi de cine vrei tu.
Daca ti-ai lasa parintii si ai fugi in tara ma indoiesc ca acestia te-ar sutine financiar(banuiesc ca ei te sprijina, Nu?), si atunc ar fi greu atat pentru tine cat si pentru iubitul tau.Ar fi in situatia in care ar trebui sa te intretina si poate inca nu e pregatit sa locuiti impreuna si s-asi asuma responsabilitatile acestea.
Deci cel mai bine ar fi sa-l sprijini moral pe iubitul tau si sa-l lesi sa-si rezolve problemele si cine stie poate in viitorul apropiat isi va gasi de lucru si veti fi din nou impreuna. Iar daca relatia voastra va rezista si dupa asta cu siguranta ca sunt sanse mari sa reziste in continuare.
Acum sincer sa-ti spun oricat de mult il iubesti tu relatiile la distanta nu prea merg, caci e imposibil sa stii tu ca ce face el in tara.succes
Mai, si eu sunt plecat si stiu cum te simti. Sfatul meu e sa mai astepti, poate tatal tau ii va gasi ceva de munca acolo si sa-l aduci langa tine. Pentru asta, trebuie sa ai rabdare ca (asa cum spune tatal tau) deocamdata e cam greu in privinta muncii peste tot.
Oricum, daca tu esti plecata de 2 ani, nu stiu cat de solida mai e relatia voastra. Din partea ta, poate ca e pentru ca tu ai plecat intr-un loc unde nu cunosti pe nimeni, dar pentru el...nu sunt atat de sigur. Ochii care nu se vad, se uita. (sa stii ca e adevarat). Eu iti urez bafta, ca lucrurile sa se intample asa cum vrei tu...pa pa
Inaite sa iei o decizie ar fi bine sa le explici bine situatia parintilor tai si sa-l intrebi pe prietenul tau daca te iubeste cu adevarat(ceea ce cred ca e adevarat) iar apoi sa vii langa el chiar daca o sa iti faci o cariera nu prea cred ca o sa-l poti uita vreodata si in plus fericirea ta conteaza si daca el a incercat sa acomodeze in viata ta acum e randul tau sa faci acelasi lucru(adica sa vii langa el si sa il sustii) asta e parerea mea :merita sa lupti pentru ceea ce iubesti sper ca te-am ajutat macar un pic si sper ca o sa iesi din dilema orice vei hotara sa nu uiti ca e decizia ta si sa nu iti para rau
Mutubal întreabă: