| Euu_2130 a întrebat:

As dori niste sfaturi, pls...am cunoscut un baiat acum 5 ani, a fost si prietenul meu, problema a fost ca ne vedeam de 2-3 ori pe an. L-am iubit ff mult, dar de 1 an numai vb deloc, nu mi-a dat nimic o explicatie din ce cauza.Am auzit ca mama lui ar fi impotriva. Ultima data cand ne-am vazut a fost minunat tot, mi-a zis ca m iubeste, toti din jur au putut vedea asta, dar dupa ce am plecat nu am mai vb deloc. Oare dc? ce s-o fi intamplat? prietenii mei imi zic ca ii place de mine, ca vb frumos de mine, da r dc nu m suna? m doare f mult, nu pot sa-l uit, pe fiecare baiat il compar cu el si nimic unul nu ajunge la inaltimea lui.Sa fiu obsedata de el cumva? ast rasp urgent...mersi mult:*

2 răspunsuri:
| steluta_7203 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el daca nu te suna el suna-l tu (doar tu ai nevoie de explicatie), daca il suni intrebal si spune-i tot ce ai in sufler si vei vedea ce-ti a spune apoi vei hotari ce sa faci mai departe sa-l uiti sau sa continuii sa-l iubesti...

Baaaaaffffta...

| luzy_5632 a răspuns:

Vb tu cu el si vei afla din ce pricina nu vb cu tine, poate are vreun anumit motiv...sau te iubeste f mult si din cauza asta nu poate sa vb cu tine. suna-l si vb cu el ca nu vie perde nimic.sukces