| Happiness_8100 a întrebat:

As dori o opinie, un sfat. daca m-ati putea ajuta.
Am un tovaras foarte apropiat, care ar vrea sa fim impreuna.Si eu la randul meu imi doresc acest lucru, si chestia asta dintre noi 2 se vede.Totul suna frumos, nu? Ideea nasoala e ca, el se drogheaza.Inainte era dependent, iar acum a lasat-o mai moale, mai mult pe ierburi, dar ce fumeaza el cu amicii lui nu e marijuana, sa zici ca nu i-ar dauna asa rau, sau orice altceva 'ilegal", care macar de calitate sa fie, ei fumeaza niste porcarii de cuie, si nici ei nu stiu ce baga in ele.Am incercat sa-l intreb ce dracului fumeaza, macar sa stiu, a zis ca habar n-are.Si de la fraza asta va dati seama ca povestea cu fumatul nu imi pica bine.Ma ingrijoreaza asta pentru ca nu stiu ce baga in ei, poate fumeaza si carton colorat verde cu carioca si imbibat in acetona(gen), din moment ce nu stiu.De fiecare data dupa ce fumeaza se sparge foarte tare, pentru ca mai de fiecare data sunt cu el cand o face.Mai trage si pure cateodata.Cand suntem doar noi 2, fara tovarasii lui si fara droguri, totul e atat de bine, de frumos si te calm, in bratele lui ma simt ca un copil mic, linistit si fara griji.Nu pot descrie multitudinea sentimentelor ce le-a sadit baiatul asta in mine, ce e clar e clar, il iubesc. Dar din pacate niciodata nu voi spune asta cu voce tare, pentru ca nu pot.De multe ori mi-a propus sa fim impreuna, si l-am refuzat de fiecare data din cauza drogurilor.De fiecare data cand se drogheaza ma uita, si se comporta cu mine neglijent, si se drogheaza cam des, si pe langa asta daca pateste ceva rau si voi fi acolo intru si eu in belele si nu am incredere sa ma risc.Multi imi spun sa incercsa fiu cu el, pentru ca cica as putea sa il fac sa se lase, dar ma indoiesc de asta. Ce as putea sa fac?

3 răspunsuri:
| Sburatorul a răspuns:

Ai incercat sa porti o discutie cu el? Sa ii propui ceva de genul : tu accepti relatia iar el se lasa de droguri. Si el daca te iubeste la fel de mult iti dai seama ca va face tot posibilul. big grin

| Vladut122 a răspuns:

Pai.incearaca sa il convingi ca daca nu se lasa de droguri.te pierde. daca te iubeste. poate le v-a lasa.dar sa stii.e foarte greu sa te lasi de droguri...

| Abiss4World a răspuns:

Ba, e 2014... Tovarasu' tau a bagat legale, mai traieste?