anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa aflu care sunt cele mai originale metode de a-i spune unei fete ca o placi, in asa fel ca ea sa nu poata sa te refuze in nici intr-un caz, mersi raspunsul cel mai original va fi cistigatorul va multumesc pentru atentie

16 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Trebuie să o convingi că ţii foarte mult la ea, că nu e niciuna ca ea, chestii din astea.
Unicizează-o, cum ar veni.

| viorel170295 a răspuns (pentru Tmcn):

Exemple te rog daca se poate cit mai multe, ca se vede ca si tu ai idei bune,

| Tmcn a răspuns (pentru viorel170295):

Îi spui că de ea te-ai îndrăgostit cu adevărat, că nu ai mai simţit pentru nimeni ce simţi pentru ea, că e diferită, îi faci şi tu nişte complimente, îi propui măcar să încercaţi o relaţie, să vedeţi dacă merge.

| viorel170295 a răspuns (pentru Tmcn):

Pai si daca ea dupa toate acestea zice ''NU'' eu ce sa fac?

| OnlineZ a răspuns:

Nu iti trebuie raspunsuri originale..si crede-ma nu vorbele cuceresc neaparat o fata,incearca sa o cuceresti prin felul tau de a fi, fai un cadou si spune-i nu stiu este un premiu pentru frumusetea ei magnifica, orice vrajeli din astea. Aratai ca esti un baiat inteligent si ca ai intentii bune, invit-o la o plimbare si spune-i ca iti place de ea.Nu o lua cu texte de genu:"Buna printesa!, Ce buna esti! Ahh...ce ti-as face" sunte cele mai idioate texte care pe mine ca fata ma scarbesc.Eu zic ca ar fi impresionant ceva de genu "Ar trebuie sa ti se ofere premiul pentru cea mai frumoasa si inteligenta fata :si sa ii spui asta zambind dulce nu zambind ca un pervers ..Sunt multe chestii, Sunt sigur ca esti un baiat inteligent si o poti cuceri singurwinkingwinkingBafta. Funda~

| viorel170295 a răspuns (pentru OnlineZ):

Da de acord, insa imi poti da exemple de actiuni? pina cind raspunsul tau este cel mai bun

| OnlineZ a răspuns (pentru viorel170295):

O cuceresti cu ceea ce esti tu,fa-o sa simta ca esti intr-adevar special,un buchetel de flori cu un biletel, in care sa ii scrii ceva frumos. Spune-i sa primasca acel buchetel cu toata inima ca i-l dai cu cele mai bune intentii, fa-o sa rada da nu de tine ci cu tine, Apreciaz-o. complimenteaz-o foarte mult, arata-i in primul rand ca esti baiat inteligent si fa ce iti spune inima..Eu sincer sunt sigura ca te poti decurca succes ..Si sa aud ca ai cucerit-o pupbig grin

Inima imi spune mia foarte multe, numai ca singura probleme este ca daca ea spune ''Nu'' atunci eu nu stiu ce sa fac

Nu cred ca v-a spune nu.Credwe-ma sunt fata si stiu ce mi-ar placeea sa aud din gura unui baiat sa ce mi-ar placea sa primesc
big grinbig grinbig grince m-ar impresiona ..Eu zic sa incerci si sa ai incredere in tine...fii sigur ca o sa reusesti:d

Citeva luni in urma vreo 4-5 luni, nu s-o primit la noi din cauza ca nu dorea( chiar se observa in comunicarea cu ea ca era ca departe ), insa acum parca incepe sa se primeasca ceva este mai deschisa la comunicare, insa nu are destula incredere in sine ( isi asculta prietenii care putin o tachineaza cu faptul ca eu vreau sa ma intilnesc cu ea ) ce sa fac cum sa-i dau incerederea in ea. totusi inca este admisa varianta de raspuns 'NU'' la ea.deoarece odata i-am propus sa mergem la un film, la care ea o raspuns nu ( nu o vrut sa mearga cu mine la film, da la film fara mine o vrut )

Uite dai un buchetetel de flori si scriei..pe un biletel un text de genu;"Nu as vrea sa crezi ca am intentii rele, iti ofer acest buchet din tot sufletul pentru cea mai frumoasa fata "ceva de genul dupa aceea astepti sa vezi ce spune. ofera-i tu incredere in tine...arata-i ca poti fi de incredere. Trebuie sa faci cateva sacrificii, zambeste-i dulce poate are nevoie de ao astfel de persoana..Ar trebuie sa ii spui ca ti-ar face placere sa faci o plimare alaturi de ea..si sa ii spui ca este doar o plimbare amicala si nimic mai mult... apoi discuti cu ea mai multe lucruri ..si incet incet se va ajunge la o relatie daca esti baiat desteptwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Cleopa a răspuns:

Ca sa stii vorbele nu fac totul...si de vrei sa-i spui ca o placi tebui sa o faci cu cuvintele ce iti vin atunci, cu ceea ce simti tu pentru ea nu cu un discurs invatat pe derost. de refuzat se poate oricand sa o faca daca ea nu te place, nu exista ceva prin care poti obliga pe cineva sa te accepte. totusi cand o sa iti exprimi sentimentele daruieste-i si un buchet de flori, fii atent cu ea, ai grija ce ton folosesti cand vorbesti cu ea...

| viorel170295 a răspuns (pentru Cleopa):

Eu stiu ca vorbele nu fac totul, sint gata si de actiuni, insa eu cineva cu ea m-am despartit si nu am vorbit cu ea mult timp, acu comunicam si parca s-ar incepe ceva nou intre noi, parca ar tine distanta si parca nu, ceea ce ma face sa fiu confuz.nustiu ce sa fac.

Răspuns utilizator avertizat