| NebunieLaSecunda a întrebat:

As dori sa imi raspunda Brigaela la intrebarea asta.Cate pahare de vin rosu trebuie baute si cu cat timp inainte de a incepe sa fac sex ca sa rezist cat mai mult? Si ce nume de vin rosu e mai bun pentru momente din astea? Ca pe toti aud ca daca bei vin rosu sexul e mai bine, n-am incercat si de aceea intreb.Multumesc.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca vrei sa rezisti cat mai mult, trebuie sa nu bei inainte de sex. Sexul este mai bun daca bei vin rosu pentru barbatii care nu au probleme cu ejacularea precoce. Fiindca le creste libidoul, sunt mai excitati, mai pasionali, au mai multa imaginatie si mai putine inhibitii. Din cauza ca scade nivelul de excitatie, alcoolul, in orice cantitate, grabeste ejacularea (pentru cei cu probleme). Pentru un barbat sanatos, fara probleme, care isi poate controla cu usurinta momentul ejacularii, un pahar de vin va creste starea de excitatie si ii va da idei noi, senzuale. Pentru un barbat acre are probleme si nu reuseste sa-si controleze ejacularea, vinul rosu va determina acelasi lucru plus o ejaculare mai rapida.
Pentru ejaculare precoce, alcoolul este un agravant, trebuie evitat.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Kronstadt are dreptate, doar ca nu esti tu in stare sa recunosti. MrSmith face baza de tine la greu. Doar ca nu te prinzi tu.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Să-i spună cineva lu' NebunieLaSecunda ăsta că MrSmith îşi freacă cucu' în ultimul hal de el laughing
Ah şi bă nebunule pe secundă, nu te lua de Kronstadt.
Vii tu repede şi compari mere cu telefoane mobile şi vrei să prinzi Pro TV Chişinău şi gata, eşti "dăştept".
Ce să-ţi spun.

| fabiola a răspuns:

Un pahar de vin rosu este suficient, dar iti recomand sa fie un vin curat, de casa, fara sa adaugi zahar sau apa la preparatea lui!

| ema69 a răspuns:

Stiu ca iti doreai parerea Brigaelei, dar permite-mi sa iti spun ceva ce am trait pe propria piele(ma rog...nu chiar piele dar nu pot zice altfel aici)in legatura cu alcoolul si sexul:timpul si calitatea creste semnificativ daca licoarea lui Bachus e servita inainte.Catitatea o hotarasti tu pentru ca fiecare stie cat i se potriveste si ce ii place.

Răspuns utilizator avertizat
| eSc a răspuns:

O sticla de vin Sange de Taur!happyrolling on the floor

Funda!

| NebunieLaSecunda explică:

Kronstadt pe tine am sa te bag la categoria PROSTI. Raspunsul tau nu ma ajutat cu absolut nimic, ba chiar ma amuza sa vad ca mai sunt oameni de pe alta planeta aici pe Pamant. Daca ar durea prostia, ai fi in coma.
Insa le multumesc la ceilalti in special la MrSmith si Brigaela sunt 2 persoane trecute prin viata si f de treaba,va raman dator la toti,v-am pupat, o sa vin back maine cu raspunsul, cum a fostwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singe de taur trebuie sa bei, maninci o friptura in singe si bei o sticla de vin, de unde stii ca Brigaela nu are tensiune si nu poate bea vin rosu?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nea Smithe,sunt curios cat de mult iti poti deschide si largii matale limboaca, eu am femeie nu traiesc in fantezii ca tine, Kronstand nu stiai ca prostia se ia si daca te bagi in seama cu alde Smith si Diliupemoment?