| bartenderm a întrebat:

As dori sa imi spuneiti ce parere aveti despre idea mea care am pus-o si in practica pe blogul/site-ul meu, si as aprecia cateva idei pareri, critici, sfaturi, ca sa intelegeti mai exact de ce intreb citi pagina despre Klub.
tA fost creea pentru cei care doresc sa isi spuna povestea, pentru cei care sunt romantici, cei care au intrebari, etc. mai multe o sa va dati seama dupa ce aruncati o privire pe blog/site. multumesc
www.klubromantik.com

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant.Ceea ce e puţin deranjant (pentru mine) este că ai scris club cu K, la fel şi romantic.
În rest, abia aştept să citesc poveştile care vor apărea.
Îţi trimit şi eu povestea mea, poate îţi va plăcea.
Ne mai auzim! Succes

| Larisssaa a răspuns:

Este dragut ♥ Imi plac mai mult povestile love struck

| bartenderm explică (pentru Larisssaa):

Merci. happy dar ceva idei sfaturi? critici? bun si ideea site-ului nu este numa despre povesti, nu stiu daca ai citit si pagina despre klub, dar daca cumva ai o poveste personala sau stii una frumoasa "fictiva" poti sa o trimiti prin pagina de contact. si daca nu e prea mult si daca doresti poti da un like la pagina de FB, merci mult si o seara faina

| bartenderm explică:

(PSG) pai. daca era domeniu liber fara K adica sa fie cu "c" il luam happy dar cum nu a fost liber am cautat totusi sa fie cat de cat ok. asa macar am reusit sa fac un logo potrivit din cei doi "K" de la inceput si de la sfarsit. oricum doar domeniul este cu K. astept povestile voastre