Eu ca si psiho iti recomand
./ practica/ fara penetrare, trebuie sa va cunoaste unul pe celalalt, sa nu va temeti de nimic si sa incercati orice in limitele fiecaruia, rabdare, tandrete, incredere si daruinta, sunt niste cuvinte care suna cam ciudat dar fara ele nu putem trai
Atentie! Din pct d ved anatomic, comportamental, si relational-fiziologic, suntem F. diferiti! Mai ales si pe baza existentei, sau nu!, a unor antecedente de gen! Apoi, pana la pozitii, e F.imp, de asemenea, sa fi avut ceva experienta de gen PETTING, adica aproap etoata gama de jocuri erotice, dar fara penetrarea clasica! Acestea, in ideea trezirii si invatarii reactiilor si senzatiilor erotice specifice! (adica da, mang+sarut+masaj...) Orgasmul nu trebuie sa fie scopul suprem al contactului sexual, desi e de dorit sa-l atingi, normal! Trebuie sa inveti sa te bucuri de tot ce se poate si pana la /fara penetrare! Daca ajungi si acolo, trebuie sa stii ca, tocmai pentru ca suntem F. diferiti si complecsi!, (adica nu toate "jucariile" noastre functioneaza la fel, in situatii similare, dintr-o multitudine de motive!), si de aceea, fiecare cuplu, fiind efectiv un unicat, trebuie sa caute, sa experimenteze mai multe pozitii, pana cand descopera cea care lim se potriveste cel mai bine, pentru a fi amandoi satisfacuti! Atentie deci, nu va grabiti, nu trebuie sa fie o competitie contra cronom, ci, invatand treptat cum si cand functionati intr-un anumit fel, aveti sanse sa va simtiti foarte bine! Orgasmul, deca e "vanat", cu disperare, poate refuza sa apara, iar alteori, poate aparea cand te astepti mai putin! Nu neglijati importanta si valoarea F. mare a unui preludiu corect, fara graba, si nu uitati sa va spalati f. Bine pe maini inainte, mainile sunt pline de microbi, de la bani, clante, alea, alea! Si mai ales PROTEJATI-VA! Cu prezervativ, nu cu "fereala" care va poate face parinti! Succes! psiho
Iti recomand doua carti traditionale, care te vor invata:
1. KAMASUTRA - cartea de invatatura budhista a sexului - din care poti invata avantajele tuturor pozitiilor sexuale
2. ANANGA RANGA - lucrare paralela al primei carti - care se ocupa cu tipurile femeilor si barbatilor, modul de identificare, zonele erogene mai sensibile si modul de excitare pe tipuri etc.
Daca-i studiezi pe ambele, vei deveni EXPERTa in ARTA sexului, nu doar o masina de pompat!
Uite aici ai ceva pozitii:www.videosift.com/video/Kama-Sutra-28-Positions-for-28-Days-or-Nights - 100k
Practica ne-a invatat mult, nu ne grabim si nici nu e vreo competitie sa ajungem la orgasm, problema este ca, cateodata, el ajunge inainte si as vrea o pozitie in care sa ajungem aman2, pentru ca daca eu nu ajung la orgasm se simte prost si nu vreau asa ceva! chit ca incerc sa il linistesc.
Mia cand stau eu deasupra ajung la orgasm si el. nu asa de repede pentru ca eu ma misc cum imi place mie mai mult si chestia asta ma face sa ajung mai repede la punctul dorit.de aia prefer sa le schimbam sa fie ok pentru aman2 si v-am intrebat pe voi pozitii noi
Cred ca in primul rand tu trebuie sa-ti raspunzi la aceasta intrebare!
Nu suntem la fel construiti, nu raspundem la aceeasi stimuli.
Practica te invata
Nu depinde numai de pozitii, depinde si de prieten si de ce naiba faceti voi doi impreuna, asta pentru ca orice om e diferit si simte diferit orice
Doamne, s-a ajuns la lectii de sex? nu sunt carti destule, programe tv in nocturna, internet cu site-uri XXX explicite? chiar trebuie sa spunem lucrurile astea asa cum spunem buna ziua? eu cred ca a face dragoste (nu sex) inseamna incununarea iubirii intre un barbat si o femeie. ei stiu ce... explorindu-se, iubindu-se, nu sint retete pentru asa ceva. raspunsurile pot fi intelese ca experienta personala cu iubitul sau sotul spusa pe internet. asta doriti? sa stie toti cit si cum va iubiti? ce ati invatat nou? vreti sa impartasiti experienta? iertati-ma dar cred ca la astfel de intrebari nu se raspunde.
si inca ceva... am scris miercurea trecuta ceva despre postul care incepe si v-am urat crestineste ceva... nu a citit decat carra care a raspuns "multumesc". nimeni nu a considerat ca este un subiect bun postul sau ca o urare crestineasca merita un raspuns, dar la ce pozitii noi doreste domnisoara sa experimenteze, v-ati grabit sa raspundeti. credeti-ma, nu sint habotnica dar un eveniment ca inceputul postului sau o sarbatoare religioasa nu cred ca deranjeaza daca devine un subiect de discutie. nu vreau sa increstinez pe nimeni, sa plictisesc cu religia, am dat doar un exemplu.
Da! raspunsurile sunt relationate cu experienta sau profesia, nu cred ca trebuie sa ne fie rusine chiar daca nu acceptam anumite idei, de aceea foarte multi tineri au probleme foarte mari datorita superficialitatii cu care sunt tratate anumite subiecte.este inacceptabila, in timpurile pe care le traim, indiferenta si ignoranta unor probleme de care ne lovim zilnic fara sa gasim raspunsuri la problemele care ne framanta, banale sau complicate.este inacceptabila o gandire inchistata in idei preconcepute. fiecare isi ordoneaza viata asa cum crede de cuviinta crestineste sau laic, dar parerea mea personala este ca nu trebuie sa le amestecam, demagogia face casa buna cu ipocrizia, adica ajungem sa nu credem in ce spunem sau gandim!
anonim_4396 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: