| NothingImportant200 a întrebat:

As dori sa infiintez o campanie intitulalta:"STOP avorturilor". Am vazut filmuletul postat de utilizatorul tinkerBELL si am inceput sa plang vazand cum oamneii omoara oameni, nenascuti inca! De acum as vrea sa rog fetele(pentru ca acum fetele pana in 18 ani raman insarcinate, nu dupa, dar mai sunt anumite exceptii) care sunt dornice de sex, sa faca, dar cu prezarvativ. Fetelor, protejativa.Mai multi bani dati sa faceti un avort decat sa cumparati un prezervativ. Potoliti-va! Nu sunteti la varsta la care sa va incepeti viata sexuala.Cine se alatura campaniei?

Răspuns Câştigător
| tinkerBELL_2566 a răspuns:

Ma bucur din suflet ca am reusit cu initiativa mea sa stranesc interesul si altor persoane despre acest subiect"Strigatul Mut". Sunt multe fete, adolescente care fac asta nestiind de fapt ca iau dreptul propiului lor copil la viata, inca de dinainte de a se naste ei sunt sortiti mortii chiar de mamele lor. E un subiect pe care multa lume il evita, multe fete care au trecut prin asa ceva nu vor sa vorbeasca.Organizatiile, medicii si politicienii pro-avort din Romania si intreaga lume tin femeile in ignoranta, ascunzandu-le, prin omisiune sau minciuna, adevarata natura a acestui act criminal, dar si consecintele devastatoare pe care avortul le are chiar asupra femeilor care-l fac.
Avortul a devenit o industrie puternica si influenta. Cu cinism, cei care pretind ca "ajuta femeile" opereaza in toata lumea o retea de mii de clinici, cu o cifra de afaceri de miliarde de dolari. Bani patati de sange.
Impotriva acestora se poate lupta cu instrumente precum "Strigatul mut". Vizionati filmul si anuntati si pe altii despre existenta lui.
http://www.adevaruldespreavort.ro/......ent-scream
Multi oameni cred ca micuta fiinta plamadita in trupul mamei nu stie si nu simte nimic atunci cand devine victima unui avort.Pe pagina profilului meu voi posta niste randuri spuse de mica fiinta nenascuta ce cred ca ca ajunge la sufletul fiecaruia.Eu de cate ori revad filmultel si pozele, plang si ma intreb de ce?

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu. Un copil nu are de ce sa plateasca pentru inconstienta unora.

| chryss a răspuns:

Si eu sunt de acord cu tine

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bineînţeles că mă alătur. Nu sunt de acord cu avorturile. Nici nu suport cuvântul acesta. Dar nu ştiu pe câţi o să-i convingem să nu (mai) facă aşa ceva. Sper, cu ajutorul acestei campanii să ajutăm oarecum anumite persoane cărora le trece prin cap să facă acest lucru!

pa, pa.

| aty91 a răspuns:

Sunt de acord!

| Vizitiul a răspuns:

Te sustin, dar o facem degeaba, crede-ma. Daca nu asculta sfaturile parintilor (vorba aia, e-n familie, orice se discuta acolo...Primesc sfaturile, le aproba, dar pana parasesc locatia, urmand sa faca iarasi cum ii taie capul) nu vad cum ar putea influenta pozitiv aceasta campanie un tanar inconstient care aspira la pofte carnale. Omul nu se schimba pana nu se loveste la cap, dar atunci ii tarziu si ramane cu sechele. Nu ne ramane decat sa speram ca vor invata din greselile altora. Nu sunt de acord cu avortul, dar nici cu nasterea (avand in vedere varsta, care de multe ori este frageda). Trebuie sa nu ajungem in stadiul de a fi sau nu de acord cu avortul. Trebuie sa-l prevenim, nu sa-l acceptam sau nu.

| DevilLife a răspuns:

Ma alutar si eu. m-a ingrozit ceea ce am vazut in filmuletul lui tinkerBELLcryinge groaznic ce pateste acea faptura ce ar fi trebuit sa fie rodul unei iubiri

| monique a răspuns:

Incearca la fundatia provita: http://provitabucuresti.ro/

| Alëxąndŕą a răspuns:

Normal de ce nu suntem in secolul 21 niste besti in caduri care ei cred ca un copil nu este nimic un copil ise naruie viata si visele pentru-ce? pentru niste monstri in calduri.

| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Eu zic sa va vedeti de vietile voastre... daca o fata vrea sa avortez, e treaba ei, e kopilul ei, nu al vostru.nu mai e ca pe vremuri sa faci kate o echipa de fotbal pentru ca nu poti avorta.
sunt deakord cu protektia, dar nu sunt deakord cu interzicerea avorturilorwinking
asa ca daca ramaneti gravide de 1000 de ori, faceti 1ooo de kopiilaughing

| Anileda a răspuns:

Eu ma alatur.
Ai perfecta dreptate.
Eu as fii de acord cu un avort numai in cazul daca acea persoana a fost violata sau varsta frageda.

| devilll a răspuns:

Intr-o lume condusa de niste minti corupte nai ce sa faci santem inca un popor abia iesit din jungla care incearca sa recupereze ce a pierdut inainte
uitam sa mai iubim si totul e pe interes
imi urasc viata si mai mult pe cei din jurul meu!
campanii din astea sau mai facut destule ia rezultatul e acelasi 0

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-ai face mai bine să-ţi vezi de viaţa ta?!
Vieţile celor NĂSCUŢI DEJA sunt net superioare ca importanţă faţă de nişte grămezi de celule care S-AR PUTEA să ajungă oameni căci nu garantează nimeni că toate sarcinile fixate pot fi finalizate.
Hai salut şi încetează cu mesajele lacrimogene!

| NothingImportant200 explică:

Multumesc tuturor pentru ca v-ati alaturat campaniei. Sper, prin asceata campanie, ca fetele sa se gandeasca de 2 ori inainte de a o face.Multumesc tuturor!

| Derye a răspuns:

Okay, sunt de acord cu tine, dar puterea ta de convingere e egala cu zero.

"Nu sunteti la varsta la care sa va incepeti viata sexuala."

Okay, si un argument? >_>

Decat sa iti pierzi timpul degeaba, mai bine te'ai alatura tu altei campanii condusa de o persoana cu simt de orator, care stie sa convinga masele.

Hai sanatate.

| LiA_1752 a răspuns:

Sunt de acord, si sustin.am vorbit chiar cu poeta poeziei Strigatul Mut, Sofia Timofte mi-a recitat poezia am plins paremi-se citeva zile. Femeile nu inteleg ca devin ucigasele pruncilor lor. Dar odata vor raspunde in fata Domnului pentru aceasta.

| LiA_1752 a răspuns:

Sunt de acord. Poeta poeziei Strigat Mut, Sofia Timofte mi-a recitat poezia, pai am plins paremi-se ore intregi. Femeile care avorteaza nu inteleg ca devin ucigasele pruncilor sai. Dar odata vor raspunde in fata Domnului.

| IoanaBogdana a răspuns:

Sunt de acord cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu va sustin si ma alatur voua STOP AVORTURILOR.

| devilll a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=D50PraChudE
e trecut peste faza cu avortul dar tot crima este