Si eu am aceiasi problema, am postat la fel o intrebare, iar doamna Brigaela, doctor fiind, cred ca mi-a dat cel mai corect raspuns, sa nu incerc pastile, ci ob-uri.Nu are rost sa dereglam organismul pentru cateva zile de intrat in apa, si sa tragem dupa luni de zile.
Pff.
stiu ca sunt niste pastile care amana menstruatsia.
cauta p net sau du-te la farmacie
:*
Scumpa cred ca nu este o problema noi stam in zona de mare si se intampla ca prietena mea e pe stop tot mergem doar ca nu poti face baie doar te bronzezi.mai e o sansa daca nu iti vine pana ajungi la mare s-ar putea din cauza climei sa ai noroc sa iti intarzie ori ghinion sa iti vina mai repede dar tu ia-ti un ob cu tine pentru ori ce eventualitate si daca iti vine ai sa stai doar pe plaja. Iti tin pumnii
Ce naspa. pff. nu e posibil cum sa-ti vina mai repede. dar poate totusi ai noroc. si chiar daca iti vine. si nu ai ce face poarta ob`uri. si nu te baga in mare.iti urez bafta. sa iti vina mai tz.:d puup
Eu cand am fost la mare am patit l fel si am fost l farmacie am vb c d-na d acolo si mi-a dat ob`uri folosete nu se va intmpla nimic
Foloseste ob-uri. EU de multe ori cand sunt pe stop merg la piscina...folosesc ob-uri si n-am nici o treaba. Distractie placuta la mare.
Multumesc mult pentru raspunsuri mi-a venit mai repede
@alex iti multumesc chiar aveam de gand sa ma interesez si la farmacie de medicamente
anonim_4396 întreabă: