| KindKid17 a întrebat:

As dori sa raspunda fetele. Daca imi place de o fata de mult timp(ani de zile), ea isi da seama nu? Si cum se comporta cu mine stiind ca o plac?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Sunt baiat.
1. Depinde ce faci tu si cat de atenta este fata la ceea ce faci si cat de desteapta este ca sa-si dea seama de chestia asta.
2. Cum se comporta? Pai daca perioada in care va cunoasteti chiar este de ani de zile, atunci poti sa-ti dai seama ca te place daca
1. Te-a luat in brate de cateva ori sau inca te ia in prezent
2. daca-ti adreseaza vorbe frumoase
3. Daca-ti vorbeste / se comporta frumos cu tine happy.
4. Daca vorbeste mult cu tine si iese des cu tine. Asta inseamna ca se simte bine in prezenta ta.
5. Te ajuta cand ai nevoie de ceva.
6. Iti spune chestii legate de viata ei persoanala. Asta da dovada de incredere.winking

Cam atat... Daca face o mare parte din ele, atunci te place. happy

12 răspunsuri:
| MaiaSchmetterling a răspuns:

Pai daca stie ca o placi, din start isi pierde interesul fata de tine..si profita de treaba asta pentru a-si atinge eventuale interese. Daca am dreptate din ceea ce ti am zis, tot ce trebuie sa faci ..este sa fii indiferent fata de ea, iar cu timpul.o sa observe lucrurl asta si o sa i starnesti interesul. Intodeauna persoanele arogante sau indiferente te starnesc, alea iti plac de fapt..indiferent de sex.

| KindKid17 explică (pentru Nemessys):

Păi, nu prea face din ce ai zis mai sus, daaar. Se uita des la mine in ochi, rade la glumele mele, e deschisa cand vorbeste cu mine, e prin preajma mea, etc. Am invitat-o la alergat cu mine zilele trecute si a zis ca e foarte ocupata. Desi intr o zi m-a văzut cum mergeam spre stadion la alergat, si a venit si ea singura după. Mi-a zis atunci ca nu avea de gând sa vina. Parea sigur atunci ca ma place. Dar online raspunde greu la mesaje.(nu o stresez cu mesaje). Ce pot face?

| Nemessys a răspuns (pentru KindKid17):

Pai. te-ai gandit ca nu esti tu singura persoana cu care vorbeste? Si pe mine m-ar deranja asta dar. na, asta este.

Ce te ar deranja? Daca sunt agasant scuze, dar incerc sa fiu cu ea odata

Adica si pe mine m-ar deranja daca as vorbi cu iubita si mi-ar raspunde greu la mesaje. straight face

Nu e nimic rau daca simti ca te deranjeaza, insa daca face mai tot timpul asta. e clar. straight face

Problema e ca, in preajma mea arata ca ma place. Nu stiu ce sa fac. De aia pun aici intrebari

Frate. in orice caz. crede-ma ca e mai bine ca se comporta cu tine mai frumos in viata reala decat online. La altele e invers... Mai ales intr-o relatie. Pe Facebook iti zic 1000 de mesaje cu,, te iubesc" si 10000000 de inimioare, iar in viata reala, abia daca te imbratiseaza.

Deci priveste partea buna. happy

Ea stie ca o plac, si totusi arata si ea interes. Maine ii zic direct sa vina cu mine la alergat. E ok? Am 17 ani ea 18.

Intreab-o daca doreste asta... straight face Nu ceva de genu : fa! tu, eu, maine, teren la ora 5, clar?

Bine. nici chiar asa, insa totusi o intrebi frumos. happy Succes. Mai ai si alte intrebari?

| SG1995 a răspuns:

Deci ea nu stie ca o placi, dar aparent ea te place ( din ce-ai spus). Citeste atent ceea ce voi scrie:
1. Tipa nu are de unde sa viseze ce simti pentru ea.
2. Orice poveste de dragoste implica un risc ( acelea de-a fi respins).
3. Fetelor le place baieti directi nu cei care le iau pe ocolite.
4. Nu ai nimic de pierdut, dar macar stii o treba, sansele sa fii pus in frienzone sunt de 50%.
5. I-ati inima in dinti si invit-o la o cafea, ceva, iar daca deja va cunoasteti de ani buni, nu are rost sa te ascunzi dupa deget, fii direct iti spun va aprecia asta.
Eu cand i-am spus unei tipe ca o plac, m-a respins, dar nu asta e ideea, ci faptul ca o femeie se simte magulita de faptul ca e dorita, deci oricum ar iesi se va bucura sa stie ce simti pentru ea, bafta!

| KindKid17 explică (pentru SG1995):

Iti zic sigur. Stie ca o plac.

Cam atat. Mulțumesc mult pentru ajutor!