anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa stiu care sunt parerile voastre fetelor in ceea ce priveste utilizarea pastilelor anticonceptive? Le folositi? Daca da, ce efecte adverse negative au avut asupra corpului? Si cat se efective sunt? Multumesc mult

Răspuns Câştigător
| Kaleesi a răspuns:

Conteaza foarte mult sa alegi pilulele care ti se potrivesc tie (asta nu prea poti sa stii decat dupa ce le iei, si in functie de cum sunt analizele de sange-probele de coagulare, colesterolemia, tensiunea arteriala; si daca esti fumatoare sau nu). Primele 3 luni ele pot sa iti dea palpitatii sau iti pot pulsa vene pe cap. teoretic, dupa 3 luni dispar, daca nu dispar, e recomandabil sa le schimbi. Altele pot avea ca efecte secundare negative ingrasatul (pentru unele persoane 5-7kg, pentru altele doar un aspect mai pufos). Sa stii, cunosc persoane care au folosit ani de zile fara probleme, pentru ca li s-au potrivit din prima. Alte persoane au folosit o perioada si au vazut ca nu rezoneaza cu genul asta de metoda contraceptiva si au renuntat. Eficiente sunt toate, daca le iei respectand regula lor. Se recomanda dupa o anumita perioada (3 sau 6 luni) sa faci o pauza de 1 luna, sa se mai curete organismul. Foarte important de stiut e ca dupa ce nu le mai iei nu esti protejata-adica de exemplu sa zicem ca iei 7 ani de zile fara intrerupere, si te gandesti ca poti sa faci neprotejat apoi pentru ca le-ai luat mult timp-este fals, poti sa ramai insarcinata. Inca ceva- fiecare tip de pilula are un anumit algoritm dupa care se ia (o sa iti spuna medicul la care mergi). Parerea mea este ca daca tot esti curioasa, sa incerci, dar sa ai mare grija de tine, daca simti ca nu iti fac bine schimba-le sau renunta la ele. Sanatatea este mai importanta decat orice.

| princess a răspuns (pentru Kaleesi):

Foarte complet raspunsul! mersi o sa tin cont de tot ceea ce ai spus!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sint fata, dar iti pot spune un efect nedorit de fete:te poti ingrasa fara masura si poate iremediabil, daca le iei la intimplare.Numai bine.

| xxs22 a răspuns:

Eu nu recomand nimanui, m am ingrasat de la ele 3 kg si nu le mai pot da jos nici cum pentru ca ele retin apa in organism si degeaba faci cure de slabire.