Trebuie sa nu fii grosolan pentru ca vei pierde mult, fetelor le plac baietii care stiu sa se comporte.
Fiecarui baiat ii sta in caracter sa impresioneze o fata dar cateodata luati in exagerare la acest capitol, injuraturiile, bataia nu impresioneaza o fata.
Momentan nu iti spun ca fetele prefera baietii care nu fac nicio miscare, ba chiar fetelor le plac baietii rai dar care sa fie buni pentru ele.
Daca cunosti o fata draguta( pe placul tau) incearca sa te bagi in seama cu ea conform indicatiilor mele, iar daca va merge e bine daca nu, din nou e bine, gasesti alta fata, dar sa nu jignesti nicio fata!
Numai bine!
pa, pa
Prietena ti-o faci prin frumusetea ta,sarm,atitudine frumoasa,si normal sufletul tau,si prin asta o si cuceresti normal,referitor la faptul ca vrei sa stii daca este devotata:Asta se va vedea cu timpul,dupa ce vei ajunge sa o cunosti odata cu trecerea timpului, atunci vei stii daca ti-e devotata sau nu, sau o alta cale ar fi sa il pui pe prietenul tau cel mai bun sa se dea la ea, fara ca ea sa stie ca el e prietenul tau, si atunci vei afla daca i-a acceptat sau nu avansurile.Bafta!
In primul rand trebuie sa te imprietenesti cu ea, sa petreceti mult timp impreuna. Iesiti la un suc sau pur si simplu vedeti un film impreuna.
Daca sentimentul este reciproc si ei ii place de tine si tu o placi atunci ii spui ca vrei mai mult decat o simpla prietenie.
Nu ai cum sa afli ca este devotata, asa din stele
Ea iti demonstreaza ca este devotata.
Si cum aflu ca imi inseala prietenia?
marius77_5149 întreabă: