| 2696 a întrebat:

As dori sa stiu cum v-ati simti daca prietenul-prietena ar pune o poza cu altcnva la avatar si cu voi niciodata? iar dupa aceea chiar daca ii spui ca te deranjeaza nu-l scoate... ce ati face?

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Cu siguranta mi-ar veni sa-l iau la palme, pentru ca daca ar trebui sa puna poza cu cineva in afara de el, sau prieteni cu el in poza, ar trebui sa fie cu mine! Doar eu sunt iubita lui nu?laughing Si daca ii spun ca ma deranjeaza si nu-l scoate ii zic BRB. Apoi schimb poza si pun cu o alta persoana care nu-s nici eu, dar nici el, ci un prieten, apoi zic "back". Si Il intreb: iti place avatarul meu? laughing) Pe scurt ii fac la fel. Ochi pentru ochi dinte pentru dinte.winking

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Mi s-a întâmplat odată şi îmi venea să-l strâng de gât.

2.Nu vreau să pună avatare cu mine.:-ssVrei să facă toţi infarct? :-sNu sunt fotogenică + că nu prea arăt bine.

3.Nu mă iubeşte. Ce mai aştepţi dacă refuză să schimbe avatarul? Pa şi de la capăt.Succes!

| dianna_2063 a răspuns:

Ar vrea sa faca pe persoana respectiva geloasa

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Daca ar fi vorba de un prieten foarte bun nu aş avea nicio problemă.

| ionela8822 a răspuns:

As face la felhappy

| ndddiana a răspuns:

I-as da papuciilaughing)
nuh as accepta asta!

| Stefania a răspuns:

Mi-as ridica capul si as merge in fata prefacanduma ca sunt fericita! L-as ignora, oricat de dureros ar i, dar trebuie sa plateasca ar ramane dator pe vecistraight face. Zile bune nu ar mai avea cu minestraight face

| Floreenofficial a răspuns:

Pai as fi foarte revoltat
i-as sari in cap
as face un mega scandal!

| adryanna_7314 a răspuns:

Asta e lipsa de respect fata d tine! asa ca mai bine zi d p acum ADIO

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mi s-ar rupe.
Dacă vrea să mă înşele, o poate face şi cu şi fără avatarul ăla. Astea-s copilării... superficialităţi.
O relaţie nu se trăieşte pe net ci în viaţa reală!
Oricum, la cât intru eu sau prietena mea pe messenger...

lolita
| lolita a răspuns:

Sotul meu are la avatar o poza cu el si o vedeta. happy nu ma dereazjeaza, nu stiu de ce ar face-o. daca ar avea o poza cu o alta tipa cu siguranta m-ar deranja.

| nobody_9468 a răspuns:

Mi s-a intamplatlaughing. Aveam de gand sa-mi pun si eu o poza cu un fost iubit sarutandu-ne ca sa moara de ciudahee hee, dar n-am facut-o fiindca exista posibilitatea de a fi un prieten de-al lui pe id'ul lui si o face doar ca sa ne despartim sau... pur si simplu ii este dragalaughing)
In rest...il intreb daca vrea sa faca cunostinta cu amantul meuwinking. Asta doar daca nu-l iubesc atat de mult.
Iar daca l-as iubi nu mi-ar face asta, fiindca m-ar iubi si el pe mine.La ce de folos sa fiu cu o persosana care nu ma iubeste?

Bafta.

Întrebări similare