| alexandrabnb a întrebat:

Aș dori să stiu daca atunci cand ai primul act sexual poti sa te dezvirginezi doar daca penisul intra in vagin sau daca intra si in fund.

Răspuns Câştigător
| Anonimboy17year a răspuns:

Daca intra in fund tot dezvirginare se numeste, practic te dezvirginezi cand ajungi la primul contact cu un penis, (exceptie face sex.ul oral)

| darrio2007 a răspuns (pentru Anonimboy17year):

Vrei sa spui ca se dezvirgineaza si daca o ia in funduleț? Are himen si acolo? De unde pana mea obtii asemenea informatii stupide? Hai ca esti amuzant.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vorbeste frumos, măăă, că ti-as putea fi tată!

| corbulalbrosu a răspuns:

Procesul de dezvirginare a femeii, NU este sinonim cu procesul de
deflorare a ''pasaricii'' asa cum considera cu totul eronat foarte multi dintre cei care ofera raspunsuri pe baza celor '''auzite'' laughing
Procesul de dezvirginare se produce/apare in momentul in care cele 2 organe sexuale intra in contact direct, cu sau fara penetrare. Sanatate!

| Floridori a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Aici nu mai sunt de acord cu Dvs. si cred ca atat parerea mea cat si parerea Dvs. sunt subiective.Dar nu mereu putem fi de acord happy
Multumesc si asemenea, multa sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

In urma penetrarii vaginului cu un penis suficient de gros, exista posibilitatea sa se rupa membrana HIMEN. Aceasta posibilitate este valabila in cazul a circa 42% din numarul total al femeilor.
In cazul a circa 47% dintre femeile lumii, membrana himen este foarte flexibila, elastica şi din acest motiv se rupe relativ târziu mult după primul contact sexual, uneori abia in momentul nasterii primului copil,
In schimb în cazul unui procent de 11 % dintre femeile rămase, himenul acestora este atât de subţire încât se poate rupe cu uşurinţă în timpul unor mişcări mai ample ale corpului, facand balet, spagat, gimnastica, la practicarea excaladei/a catararii sau alpinismului, la practicarea ciclismului, etc."
Fragmentul este extras din articolul ''De Ce Nu Ne Mai Plac Virginele? publicat in revista de stiinta si cultura : Descopera.ro fiind difuzat in urmatoarea publicatie :
http://realitateadamboviteana.ro/de-ce-nu-ne-mai-plac-virginele/

| Floridori a răspuns:

Virginitatea este privita in diferite contexte.Pentru unii, a fi virgin inseamna sa nu fi intretinut niciodata raporturi sexuale de niciun fel.

Din punct de vedere medical, pierderea virginitatii, insa, se refera la contactul sexual cu penetrare vaginala in urma caruia se rupe himenul.
Deci daca actul sexual nu a inclus penetrare vaginala, se considera ca inca esti virgina.
Multa sanatate!

| NotNamed a răspuns (pentru Floridori):

Partea cu "din punct de vedete medical... in urma caruia se rupe himenul" este total eronat. Medicina spune ca dezvirginarea se produce la primul contact vaginal cu un penis. Ruperea himenului este un accident, nu o necesitate și nu toate femeile pățesc asta. Sunt multe femei care intretin toată viata relatii sexuale si nu isi rup himenul. Sau altele care si.o rup fara sa intretina felatii sexuale, introducandu.si degetele, diferite obiecte sau mai știu eu ce.

| Floridori a răspuns (pentru NotNamed):

Sunt de acord cu ceea ce spui pentru ca depinde de tipul himenului.
Acesta poate fi elastic si nu se va produce o rupere efectiva, cel putin este posibil sa nu se rupa dupa primul contact sexual. Exista posibilitatea sa se rupa chiar si dupa mult timp, inclusiv abia dupa nasterea unui copil.
Exista si femei care se nasc fara himen(desigur, sunt cazuri mai rare, dar exista).
Exista femei care nu au himenul vascularizat si nu sangereaza chiar daca acesta se rupe.
Exista femei (aprox 11%) in cazul carora, ruperea himenului se face inaintea primului act sexual si se produce din cauza exercitiilor fizice intense, de exemplu sau in urma unui accident.
Desigur ca fiecare corp este diferit, dar asta nu inseamna ca la un control ginecologic nu se vor observa alteratiile si diferentele dintre o femeie care deja si-a inceput viata sexuala si una care nu si-a inceput-o.De aceea am spus "din punct de vedere medical...".
Poate ca explicatia data mai sus nu a fost tocmai completa, este adevarat, insa nu se poate spune despre o femeie/fata ca nu mai este virgina daca nu a intretinut un raport sexual cu penetrare vaginala, indiferent de tipul himenului.

| awspam a răspuns (pentru Floridori):

Sa mor eu ca esti doctor al femeilor de pretutindeni le sti pe derost
procente, definitii esti cu diploma de master expert in tot ce au femeile

| Floridori a răspuns:

Aici sunt total de acord cu Dvs. si cred ca in mare, am spus cam acelasi lucru cu diferenta ca Dvs. ati mai adus cateva detalii importante, ceea ce este de apreciat.

| Marius22222222222 a răspuns:

Hai in privat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot sex este, nu mai esti virgina, ti-ai pierdut acest nume, si pacat, trebuia sa fie pastrata pentru sotul tau, stiu ca tu crezi ca vei ramane cu tipul cu care esti acum, iti spun de pe acum, si noteaza data si ora la care iti scriu asta, NU vei ramane cu el, noteaza data, iti vei aduce aminte de ea in ziua aceea.

| Anonimboy17year a răspuns:

Daca vrei hai in privat sa explicam mai multe... happy