Nu de mult si eu am fost impreuna cu un tip mai mic ca mine cu 2 ani .Era amuzant,atragator,inteligent la fel cu zici tu despre tipul asta.M-am indragostit de el atat de repede incat nu imi venea sa cred, ma atragea oarecum inocentza lui, felul lui de-a fi si poate si faptul ca in unele momente era usor de manipulat.Credeam ca intre noi e o iubire adevarata, nu m-am indoit nici macar o data ca ma iubeste si as fi putut jura chiar si pe viata mea ca ma iubeste.Pana la urma s-a dovedit a fi mai imatur decat imi dadea impresia, si poate tocmai neexperientza de viata la facut sa renunte la relatia noastra in cele din urma.Acum insa suntem ceea ce ar fi trebuit sa fim de la inceput, adica simpli prieteni si e mult mai bine asa.Problema insa e ca acum caut acele trasaturi ale lui la orice baiat, iar singurul la care le-am descoperit e la un baiat cu care nu voi putea fi niciodata. Ceea ce vroiam sa iti zic e ca baiatii de 19 ani vor doar distractii,sunt imaturi si nepregatiti pentru o relatie serioasa, si chiar daca ai avea o relatie cu el, daca o sa va despartiti o sa ai orgoliul ranit.Decizia e numai si numai a ta, insa cu siguranta exista baieti si mai mari ca el si care sa aiba aceleasi calitati.
Buna, da cunosc un cuplu care e format din sora mea (24 de ani) si prietenul ei (20 de ani), sunt impreuna din noiembrie, relatia merge super ok
Prietena mea este mai mare deact mine cu 1 an si 3 luni si suntem impreuna de 1 an si ne intelegem minunat. Nu cred ca ar fi nimic in neregula ca fata sa fie mai mare decat baiatul.
Da,cazul unchilor mei.Este o diferenta de 3 ani intre ei sunt de mai bine de 20 de ani impreuna si nu am vazut niciodata un cuplu mai indragostit ca ei, in raport cu varsta desigur, asa ca merge cu siguranta o astfel de relatie.
Da.Eu sunt mai mare ca sotul meu cu doi ani si amandoi ne simtim de parca am fi castigat lozul cel mare, de-o viata!
Ca sa revin cu cateva detalii.ne-am cunoscut in club in seara de revelion.a fost o compatibilitate perfecta intre noi, dincolo de atractia fizica foarte mare.m-au atras la el initiativa, stilul foarte cuceritor, si rafinat in acelasi timp de seduce si de a se comporta cu o tipa.in prima faza nu m-a interesat varsta, oricum nu parea de 19 ani, cat are el de fapt, sa zicem i-as fi dat un 22-23, eu avand 24. Ulterior timp de cateva zile a urmat un interes foarte mare din partea lui, ii raspundeam si eu dar nu chiar 100% in directia in care si-ar fi dorit el ca lucrurile sa evolueze.adica gen o aventura. poate ca pana la urma as fi acceptat si eu dar nu mi-as fi dorit asa repede.asa zisul interes fata de mine a inceput incet sa se diminueze fata de mine pana am ajuns in faza de a nu mai vorbi, nici macar pe mess.Mai fac precizarea ca are o personalitate puternica, inteligent, un caracter destul de ambitios si cred in acelasi timp si orgolios.in concluzie am fost cam impreuna o luna,. foarte putin ar spune unii pentru a ma gandi la e eventuala relatie dar lucrurile au fost la o intensitate maxima.acum destul de recent m-a abordat din nou.dar tot ceva in genul sa ne vedem pentru a trece la partea la care nu am ajuns...in tot acest interval la mine au mai fost si alte oferte, ocazii de a mai iesi cu alte persoane, dar parca in gandurile mele tot el mi-a ramas. parca nu mi-l pot scoate din cap.foarte de curand ne-am vazut intamplator, parca iar s-a aprins ceva in mine, si sunt efectiv cu gandul la el.sunt constienta ca la varsta lui poate nu ar intra intr-o relatie cu cineva.e prea dornic de a -si testa puterea de seductie si deja la anii astia se descurca foarte bine.Si ultima precizare si eu arat destul de bine, ma imbrac destul de fain.nu arat de 24 ani, multe persoane imi dau cam un 20-21.Imi doresc ca in cazul in care o sa am sa zicem o aventura cu el( desi nu sunt genul, ar fi chiar prima...) in viitorul apropiat mi-as dori sa gasesc o alta varaianta in genul lui.macar de vasta mea. cam cu aceste trasaturi.astept parerile voastre.
Dragostea n-are vârstă. Cunosc cupluri cu o diferenţă de vârstă şi de 10-15 ani şi nu întâmpină probleme din această cauză.
Însă în cazul tău lucrurile stau puţin diferit - voi nu vă iubiţi.
Plus, ţi-ai răspuns deja şi singură: "la varsta lui poate nu ar intra intr-o relatie cu cineva.e prea dornic de a -si testa puterea de seductie".
Văd, că eşti destul de realistă, şi conştientizezi, că nu vei ajunge să ai o relaţie adevărată, serioasă cu acest băiat. Asta e bine.
Scoate-l din cap şi concentrează-te pe cineva, care ar fi dispus să-ţi ofere tot ceea ce aştepţi de la un bărbat! Nu-ţi mai pierde timpul făcându-ţi speranţe în ceea ce-l priveşte! El vrea doar distracţie, tu vrei o relaţie. E clar că aveţi priorităţi/dorinţe diferite. Uită-l!
Succes! Numai bine!
Dasty_9651 întreabă: