Salut syka2210 cum sa-ti spun,, eu tot am primit flori de la prietenul meu si nici una nu a rezistat mai mult de 2 zile, am inceput sa cred ca nu este sincera iubirea care spune ca mi-o poarta, dar mi-am dat seama ca e doar o vorba care nici nu e dreapta, si ca simt iubirea sincera care mi-o daruie. florile care le-a cumparat s-a primit sa le i-a tocmai pe acelea care erau de mai multe zile in vanzare. asa cred eu si cred ca nu trebuie sa compari semnele din batrani cu iubirea care o porti in suflet sau o poarta cineva pentru tine. fiecare suntem diferiti, precum si florile sunt diferite, cum si persoanele sunt diferite. asa ca nu da atentie tuturor vorbelor care le auzi, mai bine asculta inima ta ce-ti spune ea, aceeea este adevarat. pup dulce.
Asta ii aiurea, dar daca ii adevarat atunci ii iau la sotia mea numai flori de pai. :p
Da o cunosc, dar de asemenea sunt flori care rezista altele nu, chiar daca au fost daruite cu iubire. e posibil doar sa fi intretinut tu floarea intr-un mediu potrivit pentru ea. Pune-o langa calorifer, nu ii schimba apa/ nu o uda, si vezi daca mai rezista