| pLUSH a întrebat:

As dori si eu cateva pareri urgent! Sunt cu o fata de 2 saptamani si am cazut de comun acord ca de ziua mea ( adica de revelion ) sa facem dragoste. Problema e ca fata tine cu tot dinadinsul sa o facem fara prezervativ, iar acest lucru imi da de banuit si nu stiu cum sa interpretez situatia. Factorul determinant ce ma face pe mine sa nu fiu de acord cu propunerea ei este ca nu mai e virgina si mi-e teama de eventuale boli, dar desigur nu i-am spus ei acest lucru; i-am spus ca mi-e frica de o eventuala sarcina. SURPRIZA! pe ea acest lucru a lasat-o rece spunand ca mergem la maternitate, ca nu-i nicio problema. Am incercat sa-i explic si ca m-as simti stresat pe tot parcursul actului dar nimic, tot pe a ei o tine.Ma puteti ajuta sa inteleg ce urmareste de fapt? Va rog fara mistouri. Salve!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e o decizie tocmai buna sa va planificati "noaptea de dragoste". Chiar daca atunci e un eveniment special( ziua ta, Revelion). Trebuie sa o faci sa isi doresca asta, sau invers. Regula asta aplic-o in oricare caz, numai al ei nu! Aveti putin timp de cand sunteti impreuna. De obicei o fata se streseaza mai mult cand vine vorba de protectie, insa aici e tocmai invers si asta imi ridica semne de intrebari ( dupa cum ti-a ridicat si tie observ). Spune-i direct : Ori cu prezervativ, ori oprim totul aici. La urma urmei ce ai de pierdut? Tipe sunt destule, nu te risca cu una.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu urmareste nimic in mod special, probabil este o profesionista in domeniu, mai mult sau mai putin, are deja o infectie grava cu transmitere sexuala si nu are nimic de pierdut. Oricum, relatia este doar o aventura trecatoare daca voi ajungeti in pat dupa o luna de relatie, asa ca nu-i pasa daca te infecteaza si pe tine, fiindca cand vei descoperi, nu veti mai fi oricum impreuna.

| superdorex a răspuns:

Te cred, si eu m-as fi simtit la fel stresat si fara chef! Deci sfatul meu e sa nu risti in nici un fel! Spune-i ca daca accepta asa va fi o adevarata placere pentru amandoi apoi cu timpul dupa ce va ve-ti cunoaste mai bine si ve-ti avea incredere poate ca o ve-ti face si fara! Dar dupa doar 2 saptamani deja ati ajuns la a face sex trebuie sa iti dea de gandit nu? Asa ca nu risca pentru nimic in lume! Multa bafta si La multi ani de ziua ta!

| soul2soull a răspuns:

Cu prezervativ e cel mai bine nu te lasa prins in mrejele ei poate sa fie deja gravida si sa te faca pe tine tatic la asta nu te-ai gandit?

| Deeiu a răspuns:

@denise95 baiatu' a constientizat deja ce consecinte poate avea acea partida de amor happy si tu @pLUSH ar trebui sa o ti pe a ta happy adica,daca nu-i convine asa cum vrei tu,nu o mai faceti straight face pana la urma trebuie sa fiti de acord amandoi, nu? Daca nu esti sigur pe ceea ce faci, mai bine nu o faci.simplu.
Bafta!kiss

| broOonetsSsyka1 a răspuns:

Nu cred ca urmareste nimic in mod special...
Din monet ce nu imi e viorgian ea stie cum e sa o faci cu prezervativ si nu i place sau poate ac pe ea prezervativul o irita.
Nu trebuie sa te sfiesti sau sa te simti stresat din cauza asta... ai putea sa vb cu ea si sa o intrebi de ce vera fara sa o intrebi daca nu i place cu dar nu asa direct ca poate are o problema cu prezervativele.winking

| FesCuDungi a răspuns:

In primul rand sexul nu se planificawinking in al 2-lea rand, protejati-vawinking paza buna trece primejdia rea!

| voineamario a răspuns:

Si eu zic ca fata are ceva sub maneca, eu zic sa nu risti fara prezervativwinking sa auzim numai de bine

| denise95 a răspuns:

Nu cred ca are un scop precis.Decat sa risti mai bine nu o fa.Gandeste.te si la consecinte(boli, sarcina etc) nu doar la actul in sine.