Din pacate se pare ca ar mai avea si pe altcineva
pana la proba contrarie pare a fi vinovat
sincer imi pare rau pentru tine, stiu cum este sa fi inselat si dezamagit de persoana la care ti.
capul sus si mergi inainte
Sincer eu cred ca mai are si pe altcineva... e prea ciudat ca nu raspunde la telefon si mai ales ca avea un mesaj de la o fata care ii spune "iubitu"
poate are sentimnte pentru tine, dar totusi cred ca are si iubita.si cauta pe cineva care sa-i dea ce iubita lui nu-i da.sau poate doar o aventura.
Poate ca ar fi bin sa te interesezi despre,, verisoara,, lui sa vezi daca te minte intereseaza-te daca te iubeste, testeaza-l, nu stiu pune-l sa faca chestii pentru tine, cum reactioneaza
eu ti-as sugera sa depui sentimente prea multe pentru el...vei suferi mult pentru ca te minte, eu iti urez succes, dar cred ca nu te merita
Scz pentru imi sus. voiam sa zic sa nu depui multe sentimente pentru el, desi cred ca deja ai facut-o, eu iti urez succes si tot binele din lume
Testeazal. Ai putea sa iti faci un id fals etc si sa il intrebi daca vrea sa fie cu tine ( pe idul fals). Si daca zice da inseamna ca nu merita