| sunshine939 a întrebat:

As dori si eu niste titluri de carti bune. bune in ce sens.nu romane sau povesti.ci care sa contina lectii de viata, carti gen autoeducare, psihologie sau mai stiu eu ce.as fi tare recunoscatoare.si imi cer scuze pentru ca am pus la categoria necorespunzatoare dar la alta categorie nu am primit atentie...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Portretul lui Dorian Gray - Oscar Wilde

| sunshine939 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult chiar m a ajutat sugestia ta. daca mai ai si altele sunt bine venite.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sunshine939):

Eu am avut ocazia sa citesc cartea dar nu am facut-o, dupa ce am vazut filmul ( da, este si un film, foarte interesant ) mi-am dorit sa citesc.
Iti pot recomanda si Imblanzirea scorpiei - W.Shakespeare
Daca preferi ceva mai greu, care sa iti dea serios de gandit:Magicianul de John Fowles. O zi buna!

3 răspunsuri:
| admiterea a răspuns:

Am vazut o carte buna, cu lectii de viata, de dezvoltare personala - scrisa de o absolventa de psihologie din Romania -, Intelege viata si fii fericit, pe care ti-o recomand cu caldura. O poti cumpara de pe www.librariascriitorilor.ro.
Sigur, sunt si alte carti de dezvoltare personala, dar vorbesc doar din ce cunosc. De pe acelasi site am luat o carte foarte frumoasa de Michell de Villmont, despre cavalerism.