Nu va mai sunati de 10 ori pe zi. Asta omoara relatia si induce monotonie. Sunati-va o data la 2-3 zile si atunci veti avea ce vorbi si relatia va avea sanse de continuare.
Hmm... vorbiti mai rar...intalniti-va mai rar..."mai rarut ca-i mai dragut"...
Sorry ca va plictisiti...sunt eu asa o persoana care nu poate fi cu cineva atunci cand se face plictisitor... dar am mult noroc in relatia de acum... vorbim foarte mult...despre tot...ne distram cum putem...privim ambii filme si facem comentarii la ei, avem zile de genul "english day", sau "ziua A"... e amuzant... kompuneti o joaca si distrativa...
Succes
Mai rarut, ca e mai dragut.cititi,informativa.nu va intalniti pe net si la telefon, ci fata in fata. plimbativa, informativa, cunoastetiva schimband pareri despre, casnicie, prietenie, copii, parinti, filme, muzica, religie, prieteni, tradare, mancare, betie, petreceri, politica, alegeri votare, scoala, invatatura, profesori, viitor, sf, lumii, moarte, dragoste, viata...etc.
Din punctul meu de vedere intr-o relatie lucrurile decurg de la sine, nu trebuie sa va bateti capul prea tare cautand subiecte de discutat.Totusi,mi se pare cam exagerat ca va sunati de 10 ori pe zi, deoarece nu e cazul sa va dati raportul unul altuia din ora-n ora.Cand folosesti cuvantul "plictiseala" intr-o relatie e clar ca ceva nu e ok si trebuie remediat cat mai repede, deoarece altfel va rezulta despartirea cuplului.
Bellatores întreabă: