anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori si eu sa stiu cateva subiecte de discutat cu iubita mea ...am 18 ani dar relatia noastra a devenit cam monotona ...nu mai stim ce sa vorbim, ne sunam de 10 ori pe zi dar niciodata nu vorbim ceva 'important" de fapt nu prea vorbim. ea imi zice mie sa mai zic ceva si eu ei... ssad

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu va mai sunati de 10 ori pe zi. Asta omoara relatia si induce monotonie. Sunati-va o data la 2-3 zile si atunci veti avea ce vorbi si relatia va avea sanse de continuare.

| pisoias29 a răspuns:

Hmm... vorbiti mai rar...intalniti-va mai rar..."mai rarut ca-i mai dragut"...

| Liada a răspuns:

Sorry ca va plictisiti...sunt eu asa o persoana care nu poate fi cu cineva atunci cand se face plictisitor... dar am mult noroc in relatia de acum... vorbim foarte mult...despre tot...ne distram cum putem...privim ambii filme si facem comentarii la ei, avem zile de genul "english day", sau "ziua big grinA"... e amuzant... kompuneti o joaca si distrativa...
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca la 18 ani va plictisiti mai incolo ce mai faceti? nu va sunati asa de des, sa vi se faca si dor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai rarut, ca e mai dragut.cititi,informativa.nu va intalniti pe net si la telefon, ci fata in fata. plimbativa, informativa, cunoastetiva schimband pareri despre, casnicie, prietenie, copii, parinti, filme, muzica, religie, prieteni, tradare, mancare, betie, petreceri, politica, alegeri votare, scoala, invatatura, profesori, viitor, sf, lumii, moarte, dragoste, viata...etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deja va plictisiti? e ca, devreme pentru asta, incercati sa gasiti lucruri noi in relatie, sa discutati orice va vine prin minte, indiferent de ce natura!

| Alex_9506 a răspuns:

Din punctul meu de vedere intr-o relatie lucrurile decurg de la sine, nu trebuie sa va bateti capul prea tare cautand subiecte de discutat.Totusi,mi se pare cam exagerat ca va sunati de 10 ori pe zi, deoarece nu e cazul sa va dati raportul unul altuia din ora-n ora.Cand folosesti cuvantul "plictiseala" intr-o relatie e clar ca ceva nu e ok si trebuie remediat cat mai repede, deoarece altfel va rezulta despartirea cuplului.