Sincer, nu stiu ce as face, nu cred insa ca l-as putea ierta daca m-ar insela.
Sa tii cont de un lucru: istoria se repeta. Daca il poti ierta, fa-o, dar daca o faci, sa nu-i mai aduci aminte niciodata despre aceasta intamplare. Altfel risti sa il trimiti si mai convins in bratele alteia. Regina Elisabeta a II-a a Angliei a facut urmatoarea afirmatie: "intr-un divort intotdeauna sunt de vina amandoi". Ai putea sa iti pui problema principiului "cauza si efect". Trebuie sa ai un moment de sinceritate cu tine insati si sa te intrebi de ce a plecat in alta parte. Poate si la tine este ceva de schimbat. Eu te sfatuiesc sa mai reflectezi asupra problemei, o casnicie nu este chiar asa usor de destramat, ea trebuie sa reprezinte pentru fiecare dintre parteneri o institutie. Daca el nu gandeste atat de profund, arata-i ca tu o faci.
Depinde doar de tine. Depinde ce sentimentele care va leaga, daca aveti copii, cum te trateaza pe tine, cum ai aflat ca te-a inselat, cum se comporta cu tine de atunci etc etc.
Imi place fidelitatea, insa nu bag mana in foc ca mi-as parasi sotul daca m-ar insela o data.
Stiu ca se poate repeta si a doua oara. Dar voi chiar credeti ca exista o persoana fidela o viata intreaga in secolul 21?
Eu cred ca nu. Asa ca : depinde ce fel de sot e, ce fel de tata e, cum se comporta cu mine, etc etc
Dar ganditi.va logic oameni buni.
Daca omul ala a avut o scapare, si ea divorteaza... intr. un final va da de un altul, care la inceput va fi iar pefectiunea intruchipata, apoi dupa n ani si ala e posibil sa o insele .va divorta iar ...si nexxxxt.
Si unde ajungem?
Stiu ca doare.
Dar pune in balanta ce te mai leaga de el in momentul asta si cum e viata cu el si cum te vezi fara el.
Aveti copii? Te. a mai inselat? De ce ti. a zis? El nu stie ca, ceea ce nu stii nu raneste?
Este decizia ta, pot sa iti spun doar ca o astfel de fapta se iarta dar nu se uita niciodata.
Eu nu as divorta de sotul meu chiar daca m-ar insela pentru ca am promis ca voi ramane cu el pe viata la biserica. Dar daca s-ar putea poate as locui fizic in alta parte sa se hotarasca cu cine vrea sa ramana mai repede daca ar fi ceva frecvent.
Sentimentele vorbesc aici! Da u nu tiai dat seama ca e o persoana geloasa? De la inceput? Si mai depinde si de cat timp sunteti impreuna? Dar ai grija sa nu fie prea tarziu! pa pa
A recunoscut cum? ai aflat tu sau ti-a spus el? daca ti-a spus el e un lucru bun inseamna ca ii pare cu adevarat rau daca nu si tu ink simti ca te inseala atunci asa e nu mi-a lua in nume de rau dar sti vb cu simturile femeilor mai ales ale celor care iubesc cu adev cum esti u iti spun din experienta mea eu nici nu am aflat ca m-a inselat si am simtit si e dureros...si ce am facut am rams tot cu el si nu e bine au trecut 3 luni de cand s-a intamplat si numi revin dar mai ales numai stiu ce simt pentru el cateodata il privesc cu scarba simt ca il urasc cand stiu ca a adus in patul nostru pe altcineva:-
Cine inseala o data, o va face si a 2-a oara.Mai bine singura decat langa un om care te-a tradat si in care nu mai poti crede. Te verifica mereu si este gelos pentru ca se simte cu musca pe caciula, stiind ca te-a tradat, se gandeste ca si tu faci acelasi lucru.
@Anca, stiu ca majoritatea barbatilor inseala, dar cel putin sa fie discret, sa nu-mi dea de gandit, nu?