| ionut5 a întrebat:

As dori si eu un sfat.sunt clasa a 12-a, termin liceul si imi place f mult de o fata care e a 11-a, si stiu ca si ea ma place pentru ca mereu se uita la mine si imi arunca priviri lungi, eu ii fac la fel doar ca problema e urmatoarea : eu sunt timid fata de persoane straine, am observat ca ea e timida la fel, intamplarea a fost sa ne intalnim in statie si sa stau fix langa ea dar nu am avut curaj sa ii zic nimic sad, cred ca am sa regret daca nu am sa o bag in seama... stiu ca nu am nimic de pierdut dar timiditatea asta nu ma lasa. Nu cred ca ea o sa faca primul pas ca e la fel ca mine, mai retrasa si mai timida

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca zici ca iti place de ea, atunci ia-ti inima in dinti si spune-i.Chiar nu ai nimic de pierdut, mai ales ca termini a 12-a.Incearca sa-ti lasi timiditatea la o parte si spune-i... Ori propune-i ca dupa ore sa mergeti la un suc sau orice altceva.
Ar trebui sa vorbiti serios despre asta, sa aflii daca si ea te place si vrea sa fie cu tine.Merita sa incerci, altfel iti cei reprosa singur ca nu ai incercat macar.
Bafta!

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mai bine stai liniştit.
O să te oftici puţin acum că n-ai abordat-o dar acuş' începe facultatea.
Oameni noi, un nou început. Chestia e că până în octombrie (presupunând că o abordezi acum) rişti să te îndrăgosteşti de ea şi apoi suferi mai tare sau, mai rău, vă veţi amăgi singuri cu o relaţie la distanţă care, uneori ţine, dar deseori nu.
Acuş începe facultatea. Or să fie acolo destule fetewinking.
Până atunci, exersează la "mătrăşit" timiditatea.
Spor!

| candycarrie a răspuns:

Ce frumos e cand vad ca mai exista baieti fara fite si figuri, care si'au mai pastrat putin din timiditatebatting eyelashes e ft ok ca nu vrei sa o abordezi cum fac altii, direct, dar ar fi ok sa te misti un pic mai repede. daca u o placi, ea te place, ar fi indicat sa incerci sa intri cumva in vb cu ea ca se termina liceu, vine vara, si poate nu vei mai avea ocazia sa o abordezi nicicum. succes:*!

| alinaWalina a răspuns:

Sper ca stii ca daca nu o abordezi tu o sa iti para rau, nu?
Uite ce ar fi bine sa faci: daca zici ca esti timid si bla bla atunci roga un coleg (sau o cunostinta comuna) sa faca rost de id ei si de acolo banuiesc ca te descurci. Prima data te prefaci un pic ca nu stii cine ii si dupa aia normal ca o intrebi de la ce scoala ii, ea o sa creada ca ii coincidenta si ii propui ca intr'o pauza sa va intalniti. De aicea incepe povestea voastra (sau nu)laughing
ceea ce am vrut sa spun este ca (virgula) cu putina imaginatie sau cu putin tupeu poti foarte usor sa fii cu ea. crede'ma este mai usor decat crezi.
oricum
bafta:*
pa pa

| raznu_cuc a răspuns:

Ionut, eu inteleg sa fii timid, dar fata se uita la tine ("imi arunca priviri lungi"), si dupa cum ai spus mai sus "stiu ca si ea ma place". In situatia prezentata de tine, daca nu ai aborda-o, ati avea amandoi de pierdut.
Incearca maine cand vei merge la scoala sa o abordezi (poate in drumul spre casa...find greva RAT).
Abordarea poate fi facuta in sute de feluri, si oricat de stupide ar parea, sunt bune. Exemplu : pe o foaie de hartie iti poti scrie nr tau de telefon, si-i inmanezi biletul fara sa zici nimic (daca ti-e greu sa vb cu ea), apoi continuati prin SMS...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma enervezi.laughing
Tipu' de care-mi place e a12-a si mai il vad de cateva ori. O sa fie groaznic.Ma rog, la mine e o ditai povestea. Vorbeste cu ea, te rog eu.big grin

| lauranicoleta a răspuns:

Pai ce sa spun? am intalnit un astfel de baiat si eu eram la fel de timida ca el dar el a facut primul pas. intr-o zi a venit la mine si m-a intrebat cat este ceasul si apoi am facut cunostinta si asa ne-am imprietenit. sa stii ca mers dar ne-am despartit din cauza ca m-am mutat... dar asta nu e important. idea e ca oricat de timid esti intreb-o un lucru banal dar sa nu pari un idiot si ai grija sa respiri adanc inainte de asta ca te vei inrosi.winking