Din povestea asta reiese ca el e genul mai indiferent si rece intr-o relatie; tu l-ai tachinat facandu-l gelos,iar el a luat asta ca pe un afront.
Tu trebuia sa vorbesti cu el despre nepasarea lui, nu sa il provoci. Aveati, totusi, 1 an jumate impreuna...
Eu zic sa il lasi in pace deocamdata si nu te umili pentru o reimpacare.
E clar ca niciunul nu stiti ce vreti sau ce simtiti.
Viata merge inainte.las-o asa cum a cazut, nu te mai amagi. daca vroia sa-ti dea afectiune era mai atent dupa acel status,nu se supara, chiar se schimba, devenea mai atent cu tine. Inseamna ca intr-adevar va trebuie o pauza.
Din cate am inteles tu il iubesti foarte mult. Greselile produse, respectiv pozele, vorbirea despre alti baieti in prezenta lui l-au deranjat. Ar trebui sa incerci sa te schimbi, sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat si ca merita sa o luati de la inceput promitandu-i ca greselile produse nu se vor mai repeta. Povestea ta nu este una in care nu se regaseste nimeni, majoritatea ne regasim dar trebuie sa ne schimbam Eu te inteleg perfect si nu te condamn! Sper ca ti-am fost de folos. Ideea este ca trebuie sa ii demonstrezi ca-ti pasa de el, ca-l iubesti si ca te-ai schimbat! Bafta
De iubit il iubesc la nebunie foarte mult si stiu ca si el ma iubeste pur si simplu este confuz,azi nu am rezistat si l-am sunat in privinta castilor si i-am spus ca vreau sa ne vedem sa vb despre noi,nu era asa categorit a zis ca vom vb cind ne vom vedea si de casti a spus ca mi le da,adica ma va ajuta cu aceasta,nu stiu ce va fi dar sper sa ne impacam,i-am spus ca stiu unde am gresit si ca nu se va mai repeta,astept mai repede ziua in care ne vom vedea,si da el e o persoana care nusi manifesta foarte mult sentimentele dar oricum cind o face se vede se simte cind omul te iubeste sau nu,dar de pauza nu vreau sa aud caci am incercat odata si am ramas la concluzia ca pauza departeaza mai tare,insa daca el o va cere o voi accepta caci nu vreau sal pierd, eu numi imaginez pe altcineva alaturi de mine si nici nu vreau, merci tuturor de sfaturi
Se vede ca esti o persoana luptatoare si careia nu-i place sa piarda(si asta e bine). Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbiti o data intre patru ochi si sa va intelegeti daca mai tineti unul la altu si ar trebui sa va continuati relatia.cred ca daca chiar ar tine la tine nu tear parasi, din punctu meu de vedere cred ca ar trebui sa vorbiti si daca acesta refuza sa mai fiti impreuna cred ca ar trebui sa treci mai departe.Probabil tiar lua ceva dimp daca chiar ti la el dar cu siguranta vei trece peste asta.Eu iti urez multa bafta!