anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori un sfat. Treaba sta asa, este un baiat cu care tot vorbesc de multa vreme, imi zice ca ma place si ca vrea sa fie cu mine. Ne intelegem binisor si e un baiat ok deocamdata.Insa de cateva zile m-am intalnit cu un alt tip pe care l-am vazut de vreo 2 ori pe la mine prin oras.Si el a trezit o pasiune ciudata in mine, insa doar cand is cu el. El nu stie daca vrea ceva serios cu mine iar eu nu pot sa il pun pe celalalt sa astepte pana ma hotaresc eu sau celalat. Oricum daca el nu stie ce vreau eu dc sal pierd pe cel care ma vrea? La urma urmei el e dispus sa astepte dupa mine nu ca si cel care imi trezeste pasiunea. Vreau un sfat in legatura cu asta. Ce sfat imi dati? Ce sa fac?thinking

4 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Recomandarea este simpla: alege pe cel care te place si il placi si tu la randul tau.Degeaba naste un baiat pasiune in tine daca el nu te place, iar iubirea neimpartasita nu duce nicaieri.Alege-l pe cel fata de care simti ceva, dar si el simte fata de tine.Succes!

| enkys a răspuns:

Nu crezi ca ti-ai raspuns singura la intrebare? happy "La urma urmei el e dispus sa astepte dupa mine nu ca si cel care imi trezeste pasiunea." Cel mai bun este ce cu care vorbesti de multa vreme.

| oOBombonicaOo a răspuns:

Ei bine, alege-l pe cel m`ai frumos, sti cum se spune : " Doar o fata desteapta, are langa ea barbatu` pe care altele si`l doresc":*

| Alex271262 a răspuns:

Vba ta, "La urma urmei el e dispus sa astepte dupa mine nu ca si cel care imi trezeste pasiunea. " Tine cont ca nu ai obligatii in fata nicicaruia! Deci sfatul meu e: incearca sau cum vrei tu "fa-ti tba" cu cel care trezeste pasiunea aceea in tine ca sa nu te mai gandesti, 2° dupa aceea esti satisfacuta, 3° ca sa nu iti para rau ca nu ai facut-o si tot asa etc... daca dupa aceea e sa ramai cu "pasionalul" foarte bine, daca nu, de bine de rau e celalalt baiat care te asteapta si poate va fi ok cu el; dupa care vba aia... lumea e mare, barbati is o gramada deci nu or fi primii si nici ultimiiwinking Nu cred ca tbe sa iti dai batai de cap singurawinking Repet, cat timp nu stai cu nici care ( sau maritata), fa-ti de cap, incearca, invata din greseli, ca sa stii ce fel de barbat vei vrea langa tine in finalwinking sper ca te am ajutat catusi de putin happy