Accepta dar inainte asigurate ca are prezervativ ca sa nu ramai insarcinata cu el...
Prea repede te-ai precipitat sa ai o relatie si mai bine e sa nu faci sex dupa 18 ani, graba strica treaba.
Ideea e ca ai 13 ani.
Si eu am 14 ani jumate si am prieten de 18, dar eu nu as face-o.
Ptr ca nu e bine pentrunoi, suntem prea mici. nu stiu macar sa te astepte pana la 16 ani Daca iti incepi viata sex de acum, o sa poti face cancer de col uterin cu toata protectia ta:p...
Succes in a lua o decizie potrivita!
Mi se pare putin exagerat, tu spui ca te iubeste si el te preseaza cu subiectu asta "sex" daca te'ar iubi nu te'ar mai presa asa si ar intelege ca nu esti pregatita. tu chiar il iubesti se vede dar esti cam ingaduitoare incearca sa iti impui punctul de vedere prin discutii la care sa stii ca ai dreptate si nu iti fa griji ca baieti cum e el sunt muuulti dar nu ii vezi tu deoarece ai ochi doar pentru el.
Trezeste-te si realizeaza ca la varsta ta, ceea ce ai facut tu, e mai mult decat injositor si rusinos.
Sex nu se face de la 11-13 ani. Vreisa ai copii la 14 ani?
Te rog frumos sa nu faci greseala de a accepta acest lucru.In lumea asta sunt o gramada de baieti nu ai nevoie neaparat de prietenul tau. Daca te iubeste o sa te astepte si pana la 18 ani daca e nevoie de asta, are 16 ani nu are neaparata nevoie de sex.Tu o sa fii aia care sufera daca accepti si el cel satisfacut.E o varsta prea frageda pentru asta,traiesteti copilaria,dc in loc sa iesi cu prietenele tale la un suc si sa radeti pana nu mai puteti tu sa stai la masa cu ele si sa iti faci griji sa nu te prinda mama,sa nu fi ramas insarcinata etc. Nu ai nevoie de asa ceva acum, o sa te duci la liceu si o sa se schimbe atmosfera si tot, nu merita sa renunti la fericirea si la pacea ta interioara pentru nimeni.Nu ar fi trebuit sa te convinga sa faceti sex din moment ce tu l ai refuzat, asa ca repet din nou:nu fa aceasta greseala! insist atat de mult pentru ca stiu prin ce ai putea sa treci dupa, de ex stiai ca odata ce iti incepi viata sexuala trebuie sa te duci la ginecolog 1 data la 6 luni? cat de daunatoare sunt pentru organismul tau pilulele? etc.
Adica tu aveai 11 ani cand v-ati combinat
In fine nu comentez pe tema asta vreau doar sa-ti spun ca gresesti cand ii permiti atatea.in niciun caz sa nu faci sex cu el.iti dai seama ce inseamna sa nu mai fi virgina de la 13 ani? tu crezi ca o sa ramai cu el toata viata? hai sa fim serioase.el are 16 ani pentru baieti nu`i nicio problema sa si inceapa viata sexuala la varsta asta dar pentru fete cel mai indicat e dupa 17 ani jumate.iti dai seama ca isi doreste si el sa vada cum e dar ar trebui sa se gandeasca si la tine.totusi ar trebui sa discuti si cu mama ta sa vezi ce iti spune, sigur o sa-ti zica ce ti-am zis si noi:nu! oricum e treaba ta baieti ca el vei mai gasi dar virginitatea nu o ai decat odata in viata.eu te inteleg si pe tine ca de 2 ani stand cu el e ceva timp si e normal sa apara dorinta de a face sex dar totusi daca ti la sanatatea ta nu o face.nu asculta de cei care`ti zic sa o faci bafta!
... nu stiutiu ce sa zic din cauza varstei tale.
adica un baiat.ar putea. la 13 ani sa isi inceapa viata sexuala (nu din punct de vedere fizic pentru ca asta ar insemna pe la 17 ani cel mai devreme)...
insa pentru o fata e diferit.Eu sunt baiat si nu prea stiu exact ce se intampla cu corpul tau si bla bla bla.
insa stiu ca. ori cat de mult l'ai iubi. incearca sa ii explici ca nu iti ieste bine daca o faci...
Pentru el e normal sa inceapa sa iti ceara asta deoarece ii cere corpul.
Deci in concluzie nu cred ca ar trebui sa o faci. macar din punct de vedere al sanatatzi daca tie iti prieste ideea
Stay Safe.