| cristina_6683 a întrebat:

As incepe prin a va ruga sa nu ma judecati din cauza varstei mele. Am 13 ani si sunt in clasa a VIII-a. Iubitul meu are aproape 16 si e in clasa a X-a. Stiu ca e o diferenta destul de mare dar ne intelegem foarte bine si tinem foarte mult unul la altul. Suntem impreuna de aproape de 2 ani, eu inca de la inceput am acceptat sa ma atinga pe sani, iar in timp (1 an) si in zona intima. Nu imi este rusine cu corpul meu, deci de curand am acceptat sa imi dau bluza jos, dupa sutienul, pantalonii, lenjeria. Ne sarutam, mi-a facut sex oral, desi eu nu am vrut sa ii fac lui deoarece am o anumita retinere, i-am promis ca o sa incerc totusi odata sa vad cum e. A incercat sa ma convinga sa accept sa facem sex, eu am zis ca nu ( trebuie sa mentionez ca in 2 ani de relatia nu mi-a cerut niciodata sex si nici nu mi-a aratat ca ar fi vrut asta ). Dupa acesta, au urmat sute de pagini de conversatii pe mess legat de acest subiect... Nu stiu cand o sa mai gasesc un tip atat de intelegator, dragut, care arata si bine si care tine atat de mult la mine. As face sex cu el, dar vreau niste sfaturi pentru aceasta prima data. Nu vreau sa imi zice-ti sa nu o fac, pentru ca eu asta vreau, dar as ramane recunoscatoare pentru niste sfaturi legate de prima data (sex)Dau fundita pentru raspuns explicit si fara rautati. :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca dragostea(sexul care implica sentimente puternice) este cea mai frumoasa intamplare,de care fericire te vei bucura f mult pe moment, dar trebuie sa fii f sg pe ceea ce vrei sa faci ca sa nu ai regrete, asta e un lucru f imp in viata cuiva.Eu nu am ajuns sa fac pasul asta, si am o relatie de 1 an si 8 luni si 15 ani,nu consider ca sunt in masura sa te judec,pentru ca din dragoste nimic nu trebuie judecat,si poate zici ca n`ar trebui sa-ti dau eu sfaturi,dar cred ca cunosc multe lucruri,relatarile prietenelor mele,si am experienta in acest domeniu si in sentimentele astea care te domina,dorinta care o simti pentru el o inteleg. Cel mai important pas e sa te lasi purtata de val,de sentimente,pentru a fi cv magic,sper ca el este intelegator si iubitor,si aveti o relatie frumos ca sa nu fie o decizie ce ti-a adus bucurii,si daca parintii tai sunt de acord ar fi bine,daca nu vrei sa afle incearca sa-i convingi ca esti fta cuminte si nu vr sa faci asta. Eu sunt sigura ca te va durea,pentru ca pe oricine doare,mai mult sau mai putin,depinde de organismul tau si de cum se va purta el,dar vei mai uita de acea durere daca el te va face sa te simti printre norisori,veti avea un preludiu luung,in care vei simti cu adevarat ca il doresti si nu mai poti rezista,trebui sa fii foarte umeda,ati putea folosi chiar si un lubrifiant sa fie mai usor. Chiar daca unii zic ca e najpa sa folosesti prezervativul,eu zic ca mai ales prima oara trebuie folosit,in primul rand pentru evitarea vreunui ''acident'',apoi pentru protectia ta sa nu iei vreo boala. Trebuie sa fie un decor foarte frumos,la care sper ca se va gandi el,sa nu va deranjeze nm,sa va impartasiti sentimentele,sa fie intr-un moment despre care sa nu vorbiti,sa nu hotarati ca at s`o faceti,doar sa te simti u preg. Incearca sa-l lasi sa tanjeasca dupa tine,ca sa te doreasca si el,dar nu prea mult incat sa nu reuseasca sa te dezvirgineze si sa ajunga la orgasm,oricum cert este ca e posibil sa nu reuseasca de prima oara daca esti f stramta. Sa discuti cu el despre asta sa fie atent,dar ai putea sa-i dai de inteles decat k apropuri ca ti-ai dori,ca esti pregatita,ca el sa fie pregatit mereu cu spatiul,timpul.O sa fie mai greu la inceput,pana o sa te obisnuiesti,o sa te doara de cateva ori,si n`o sa simti de la inceput placere,dar in timp o sa se obisnuiasca organismul. Incearca sa te gandesti daca esti sigura de decizia ta, daca merita si daca e momentul acum, si tu decat lasa`te iubitabatting eyelashes

3 răspunsuri:
| LordBelial a răspuns:

Daca tine mult la tine... poate astepta pana implinesti minim 15 ani happy e varsta legala happy de la care iti poti incepe viata sexualawinking

| EuCareNuAmNicioTreabaCuElaSauEva a răspuns:

Daca tu crezi ca asta vrei, treaba ta, dar esti sigura ca tipu e ok, destept, cu mintea limpede, ca nu cumva sa te trezesti ca stie toata scoala de acea seara...
mrg, e nasol prima data, pentru. ca nu simti nimic, doar durerea atunci cand ti se rupe membrana aia. apoi, parintii tai stiu?
asta e important, daca stiu, pentru. ca daca mergi vreo data la ginecolog, el isi da seama daca mai esti virgina sau nu...si poate sa le povestesca parintilor...
oricum, inainte sa o faceti, puteti sa va mangaiati, ca sa se mareasca vaginul, sa fie mai usor, sau sa vb despre experientele lui anterioare. na, acum ce pot sa iti zic, succes si ai mare grija!
a, aproape ca am uitat: dupa ce o faci prima oara cu tipul respectiv, o sa creada ca te poate manevra cum vrea el, cerandu-ti sa mai faci sex o data si inca o data si asa mai departe...
Concluzia: IMPUNE-TI PUNCTUL DE VEDERE!