Vai, tragic chiar imi pare rau pentru prietenul tau.Cred ca totusi cel mai bine ar fi sa vina la tine, fa ceva, convingel pe tatal tau sa-i gaseasca loc de munca, lupta, nu-l lasa, e pacat ca sa uitati de acesti 5 ani care ati fost impreuna, stiu ca e greu dar gaseste cumva loc de munca pentru prietenul tau si lasa-l sa vina la u, bafta:*
Mda e trist, si in acelasi timp si romantic pentru ca voi 2 timp de 5 ani ati incercat sa fiti totusi aproape unul de altul, v-ati iubit neconditzionat si chiar nu meritatzi ca relatzia voastra sa se strice. Roaga-l pe tatal tau sa ii gaseasca ceva de munca akl, roaga pe cineva mai apropiat tie sa incerce acelasi lucru, explica-le situatzia ta, incearca si u sa gasestianuntzuri in ziare, pe internet despre oferte de locuri de munca, incearca sa ii oferi tot timpul din lume si tot ce are nevoie pentru ca asa o sa te rasplateasca si el... pentru ca dragostea voastra merita totul, nu lasatzi obstacolele sa va doboare
si lasa nu mai plange capul sus, odata si odata toate problemele se vor sfarshi, si o sa vz ca totul va fi bine
condoleantze pentru tatal decedat :-s
mult succes in rezolvarea problemelor si incearca sa fii puternica
:*:*:*
linarkfts întreabă: