| luta_8030 a întrebat:

As mai dori citeva pareri referitor la problema mea va rog mult!
As dori mult sa va cer sfatul si sper mult sa ma ajutati pu ca nu mai am la cine sa apelez.Nici nu stiu de unde sa incep.Deci am o relatie de 5 ani si il iubesc sincer, de 2 ani sunt plecata peste hotare respectiv acesti 2 ani am avut o relatie la distanta pu ca el e in tara chiar si acum o traiesc.Vara am fost acasa l-am vazut a fost fff bine, si chiar n-am avut niciodata nici un motiv ca sa ma indoiesc de el si de sentimentele lui.Parintii stiu de relatie si erau contra pu ca nu-l placeau si ca nu e de mine si toate de genu insa credeau ca e doar o joaca tinind cont ca a inceput la 13 ani si repedi o voi uita-o si nici nu acordau mare atentie.Acum cind m-am intors din vacanta de vara inapoi li-am spus ca tin la el si ca e serios si ca daca nu sunt sanse sa fiu cu el aici vreau sa ma intorc acasa. Tata mi-a spus ca bine si pu mine ii va da lui o sansa si ca il va ajuta cu vreo oferta de lucru si ca daca face fata atunci el isi va schimba parerea.Prietenu a fost de acord sa lese tara parintii fratii prietenii si sa vina aici sa munceasca numai ca sa fie cu mine.Asta a fost in septem acum tata spune ca cam n-are cei oferi aicea si ca nu e sigur ca e o idee bine desi stiu ca daca dorea intr-adevar il putea ajuta.Eu nu m-ai stiu ce sa fac nu mai rezist fara el, mai ales acum ca zilele acestea si-a inmormintat tatal si are nevoie de mine iar eu nu sunt linga dinsul pling in fiecare zi si chiar nu stiu cum sa m-ai fac. M-as intoarce in tara, dar nu as dori sa-mi dezamagesc parintii pu ca stiu ca imi vor bine si ca m-au adus aicea pu ceva mai bine, dar bine meu e cu el si sub nici o forma nu renunt la el.Va rog mult un sfat pu ca n-am la cine sa apelez prietenii sunt departe dar el acum are destule nevoi si ma starui sa-l sustin macar cit pot si n-as indrazni sa-i spun de problema mele.Ms pu ca ati avut rabdare si ati citit orice sfat e binveenit.SCUZATI-mi greselele dar si acum au dat lacrimele peste mine. FUNDA

CE SA FAC? CUM SA PROCEDEZ?

2 răspunsuri:
| Ирина19 a răspuns:

Vai, tragic sad chiar imi pare rau pentru prietenul tau.Cred ca totusi cel mai bine ar fi sa vina la tine, fa ceva, convingel pe tatal tau sa-i gaseasca loc de munca, lupta, nu-l lasa, e pacat ca sa uitati de acesti 5 ani care ati fost impreuna, stiu ca e greu dar gaseste cumva loc de munca pentru prietenul tau si lasa-l sa vina la u, bafta:*

| YaYou a răspuns:

Mda e trist, si in acelasi timp si romantic big grin pentru ca voi 2 timp de 5 ani ati incercat sa fiti totusi aproape unul de altul, v-ati iubit neconditzionat si chiar nu meritatzi ca relatzia voastra sa se strice. Roaga-l pe tatal tau sa ii gaseasca ceva de munca akl, roaga pe cineva mai apropiat tie sa incerce acelasi lucru, explica-le situatzia ta, incearca si u sa gasestianuntzuri in ziare, pe internet despre oferte de locuri de munca, incearca sa ii oferi tot timpul din lume si tot ce are nevoie pentru ca asa o sa te rasplateasca si el... pentru ca dragostea voastra merita totul, nu lasatzi obstacolele sa va doboare

si lasa nu mai plange happy capul sus, odata si odata toate problemele se vor sfarshi, si o sa vz ca totul va fi bine

condoleantze pentru tatal decedat :-s

mult succes in rezolvarea problemelor si incearca sa fii puternica happy

:*:*:*