1 : Nu as crede-o deloc penibila.Imi plac fetele tupeiste si care se baga in seama cu baiatu carei place.Nu,nu as crede-o penibila.
2 : Eu am 3 categorii in care clasez fetele :
Simpatica
Draguta
Frumoasa
De la draguta in sus imi trezeste interesul.Deci daca zic ca esti draguta, cred 100 % ce zic, desi n-am prea zis asa, am ziso mai mult sub formula de imi place de, sau imi place cel mai mult de...
Fara sa fii insistenta, tu ca (si ) fata trebuie sa-l faci pe baiat sa inteleaga ca ai fi interesata de o relatie cu el. Atunci cand un baiat iti spune ca esti draguta, trebuie sa accepti ideea ca este un cuvant strict protocolar.
Nu intelg cine ce face in treaba asta, dar daca o fata se da la un bait inseamna ca ii place de el si 50% inseamna ca e ok, superba vezi mai rar, oricum.
Draga fan4everselenagomez, baietii din ziua de azi au mai putin curaj decat are mielul cand vede cutitu, trebuie sa te duci si sa ii spui explicit ce vrei si cum pentru ca daca astepti dupa el o sa iti creasca barba. Eventual poti sa scrii te plac pe caramizi si sa arunci cu ele in el poate poate se prinde.
Da,fix asta o sa fac )
Daca se baga in seama cu tine si ar da semne ca asteapta ceva de la tine incearca sa vorbesti cu ea sa aflii ce anume asteapta de la tine ca na nu poti sti ce vrea ea.
si la intrebarea a 2-a te crede ok adica na ...nu esti nici urata nici printesa ...esti ok.
Pai daca tu ma placi, nu e cam logic sa te bagi in seama si sa imi dai banuit? noi de unde vrem sa stim, nu suntem ghicitori draguta mea
Inseamna ca 50% din corpul tau e dragut restul e urat...e destul de usor de inteles
Dar de ce crezi ca toti baietii se uita neaparat la corp? Plus de asta cand mi-a zis nici nu ne cunosteam
Pai sti, ideea e ca vreau sa ma imprietenesc cu el, dar asta nu prea e o problema ca e prietenos din firea lui dar na'eu aia mai timida
si pe urma nu se stie ce se va intampla
Iti doresc succes si ''imbarliga-l'' repede, innebuneste-l )
Pai din politete aar fi zis 10-20% dar 50% este ok nu ii place ceva la tine si ar trebui sa il intrebi ce.
Si faza cu penibilul. eu unu nu as crede asta. acum depinde de baiat
Sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă: