Ai scris - Chiar sa fie de neclintit?
La un bărbat - ATENȚIE MARE - care este plăcut de mai multe femei NICIODATĂ nu îi este de ajuns cea cu care este acum chiar dacă arată așa
https://cdn.shopify.com/......_2000x.jpg
că el ȘTIE SIGUR că săptămâna următoare sau luna următoare va întâlni alta la fel ca ea și va fi cu ea.
Tipul ăsta de bărbați NU se pot schimba decât când se însoară tot cu una ca aia.
Cel mai bine pentru tine e să cauți altul mult mai modest și urât decât ăsta de acum.
Altfel tu vei suferi degeaba că ăla NU te va IUBI niciodată cum îl iubești tu.
Nu exista "NU POT" si chiar nu va inteleg pe astea care sunteti wc-ul curvarilor de disperare.
Cand un om nu te iubeste, poti sa-i dai si foc in carca, ca nu te vrea si pace. Esti buna atat cat ii satisfaci penisul dupa care te va arunca la gunoi, ca pe o carpa folosita.
Ce usor e sa vorbesti cand nu esti în situatie. Si eu as vorbi atat de usor. Dar cand sunt sentimente la mijloc, nu poti renunta atat de usor. Sunt constienta ca nu fac bine ceea ce fac, dar cum sa spun NU, cand sufletul spune DA?
Sunt oameni inteligenti, deci capabili sa judecam situatia si sa intelegem ca nu putem sa ne bagam in viata nimanui, sau sa-i impunem ca asa vrem noi sa ne iubeasca, daca persoana respectiva nu simte nimic pentru noi.
Dar cand nu intelegi acest lucru si insisti prosteste, omul poate sa profite de tine batandu-si joc in ultimul hal, dupa care te anunat ca nu mai are nevoie de tine, ca are o noua iubita.
Mi se pare mult mai ok cum ai explicat situatia, decat in primul comment.
Am fost in aceeași situație. Ma gândeam la cum sa-l fac sa se îndrăgostească de mine, nu doar eu de el, dar din moment ce ii ofeream sex (doar lui, el sigur mai făcea cu altele) s-a obișnuit asa. Ba chiar îl mai vedeam când tasta cu altele când era cu mine. Din pacate, unii oameni se nasc poligami, n-ai ce sa le faci. Nu ai decât sa-i arati ca ești independenta emotional de el, eventual îl vei face sa se mai tina după tine, dar nu la nesfârșit. După ce s-a distanțat de mine, și-a făcut relatie, deci bărbații stiu deja dacă vor o relatie cu tine sau nu. Dacă nu te vor in modul ala, te țin in preajma cât sa-și hrănească ego-ul apoi se distanțează.