De la 9 ani? Eu la 9 ani ma jucam cu papusile.
La prieten ar trebui sa te gandesti de la 14 ani in sus zic eu.
In primul rand mi se pare foarte aiurea sa ai un iubit de la 9 ani, si iti spun de si de ce. Daca incepi o relatie cu cineva de la 9 ani, la 11-12 va veti incepe si viata sexuala, pe la 15-16 ori ramaneti ''insarcinati'' ori va despartiti pentru ca... tentatiile sunt mari si vei vrea sa cunostii si altele fete / alti baietii. Deci mai bine traiti-va copilaria si incepeti sa iesiti cu cineva dupa, hai sa zicem 14 ani. bafta!
Bucura-te de prezent si o sa vezi pe parcurs cum sta trebuie, nu poti sa stii de pe acum ce se va intampla pe viitor, mai ales ca esti la o varsta atat de frageda.Trebuie sa mai cresti, sa te dezvolti emotional si abia atunci vei vedea cum stau lucrurile cu relatiile.
Iubit la 9 ani nu e rezonabil sa ai un iubit.Scuza-ma da aia inca e varsta scolii a jocurilor si a papusilor. Chiar fiind fata nu este chiar atata de "coapta" la minte. Sa mai astepte inca vreo 9-10 ani.
Nu cred ca va dura pana la 18 ani pentru ca sunteti mici iar cand veti ajunge pa la15-16 ani o sa vedeti pe cineva care iti place mai mult si asa se termina totul.