Nu atractie fizica. Apare din senin, da, dar totusi esti ceva constient. De multe ori, dupa ce cunosti o persoana, te astepti sa te indragostesti de ea si iti dai seama cam cum vor merge lucrurile, iti asumi asta, chiar daca nu stii unde vei ajunge cu asta. Apare din senin in conditiile in care nu te gandesti ca vei iubi pe cineva asa si chiar daca te gandesti, nu iti dai seama cat de mult reprezinta la inceut. Fk, nu cred ca ai inteles nimic din ce am zis, nici eu nu stiu ce voiam sa zic.
Am cunoscut o persoana cu care nu am avut ocazia sa ma vad vreodata, cu care am tinut legatura o perioada si de care am anticipat ca o sa imi placa enorm, niciodata nu m-am gandit sa o sa il iubesc asa mult incat sa nu pot trece peste dupa foarte mult timp, date fiind circumstantele relatiei. Deci, oricat ti-ai asuma iubirea, mereu va fi ceva mai mult decat te astepti
Deci fizicul nu conteaza, de asta ce spui http://adevarul.ro/......46x404.jpg
Nu e vorba de asta. Dupa ce ajungi sa cunosti un om si sa il placi atat de mult incat toate calitatile lui sunt mai presus de orice, ajunge sa iti para frumos indiferent de orice. Eu niciodata nu am iubit persoane care aratau bine fizic
Cum poti sa cunosti pe cineva daca nu te atrage deloc fizic? nu-i dai nici macar ocazia sa te cunoasca? cum poti cunoaste carcaterul cuiva dupa cateva intarniri? uni dupa o viata nu stiu pe cine au langa ei
Iubirea nu se produce doar in momentul in care stii absolut tot despre cineva. Pur si simplu se intampla, dupa un anumit timp, sa simti ca aceea este persoana cu care iti doresti sa fii si ajungi sa fii sigur ca nimic nu mai poate afecta ceea ce simti. Daca atractia de orice alt fel in afara de fizic este extem, dar extrem de mare, o persoana iti va parea frumoasa. Daca tu vezi cum arata acea persoana si spui ca nu iti place inainte sa o stii atunci probabil faptul e consumat si iti trebuie mult sa te indragostesti de ea.
Nici noi nu stim absolut totul despre noi cum ar putea sti alti? asta ma si pune pe ganduri nu ne indragostim de cienva frumos, de exemplu vezi un barbat frumos nu te indragosesti de el, ceva causeaza atractia aia, chimia aia
Nu stiu, fiecare are criteriile lui in functie de care se indragosteste
Cred ca asta e ceva incostient nu e ceva constient
Normal, nu iti dai seama. Deasta nu iti poti raspunde la intrebare. Creierul e mai complex decat iti imaginezi
Atatea milioane de evolutie nu ma mir