Eu de obicei am pareri divergente cu Kongeriket, dar s-ar putea ca de data asta ele sa coincida macar partial.
Eu cred ca inteligenta este foarte importanta intr-o relatie. Nu stiu daca neaparat nivelul de educatie este un criteriu bun de apreciere, desi am observat ca oamenii care au facut o facultate (pe bune) au o alta deschidere, o alta intelegere a lumii.
Eu intotdeauna am avut relatii numai cu barbati foarte inteligenti. Acum sunt casatorita cu cel mai inteligent om pe care l-am intalnit vreodata. Il iubesc pentru multe alte calitati, dar trebuie sa accept ca in primul rand la el m-a atras inteligenta si ca nu inceteaza niciodata sa ma surprinda cu mintea lui ascutita si intelepciunea lui. Viata este mult mai frumoasa alaturi de un barbat foarte destept, mult mai interesanta, vezi fatete ale lumii pe care nici nu le-ai putea banui. Si asta se aplica in orice moment al vietii.
Conteaza pentru ca daca esti proasta in viata nu realizezi nimic si ramai pe drumuri. SI educatia daca o au buna merge bine daca nu atunci e de rau
Cred ca nu numai Kongeriket iti poate raspunde la intrebarea asta.
Normal ca si educatia conteaza intr-o relatie.De exemplu, nu cred ca o persoana ar accepta ca partenerul sa fie un analfabet care stie sa ''vorbeasca'' doar cu pumnii sau sa nu stie sa lege 2 cuvinte!
Acum depinde ce educatie are si celelalt.Stii vorba 'ceea: ce se aseamana se aduna!
Educatia e o mica parte din inteligenta. Dar fara ea(nr.educatie) nu s-ar putea pune bazele inteligentei.Depinde de preferintele fiecaruia, eu de exemplu vreau sa vorbesc cu partenerul meu orice de la ce tipuri de suruburi foloseau nemtii in al doilea razboi mondial si pana la bancuri cu blonde
Sunt de acord cu tine Mariela si mie imi place de utilizatorul Kongeriket, spune totul pe nume si o zice bine, este foarte realist, pacat ca se mai gasesc unii "destepti" sai dea stupid , oricum, da conteaza si inteligenta intr-un anumita masura, dar degeaba, sexul e baza
Sunt convinsa ca stii raspunsul la intrebare si ca n-ai niciun dubiu ca n-ar fi asa. Dar asa-ti place tie sa faci pe prostuta, nu?
Sa-ti raspund si intrebarii, da, conteaza. Asta intr-o relatie serioasa, caci intr-una bazata pe interese e de preferat ca unul sa fie mai "pregatit".
Nu e important sa aiba aceeasi pregatire.Important e sa nu fie prosti gramada.Ca tine.In caut tau, sigur esti solicitata pentru o noapte.Succes la... invatat